söndag 3 april 2011

Fjortisfylla

Igår så gick jag ut och tog en enstaka öl lite efter tolv men drog snabbt hem igen. Hursomhelst satt dom vid sense som jag inte varit på innan och det fanns ju en bra anledning för det. Jag är inte direkt en sådan som tänker "åhh nej, vad har hon på sig? Höga jeans är så 2010" eller whatever men när folk kom ut där vi satt på uteserveringen så tänkte jag TRE gånger vad det var för folk.

Den första som kom ut hade på sig ett nattdukslinne eller vad det heter, alltså underkläder som en topp. Det såg förjävligt ut. Sen kom det ut en tjej som hade på sig en yberrosahoodiegrej som kanske låter halvnormalt men det så värre ut än vad det låter. Det stod förresten "1 love shopping" på ryggen. Hon var iaf helt stört full och typ ragglade över till vårt bord och sa nåt. Sen kom det ut en tredje tjej som hade på sig något som jag också reagerade på. Och sen så spelade de mr boombastic, bryan adams och lite sånt där annan skön musik.

Den där tjejen i rosa ragglade förresten runt och sen såg ägarna hur extremt full hon var. Det var lite sorgligt att se och sen däckade hon rätt rejält vilket var rätt läskigt. Hennes kropp verkade stundtals livlös. Funderade lite på vad man borde göra i ett sånt läge, ambulansen tar ju oftast inte emot folk som druckit för mycket och det är väl inte polisens jobb heller. Det var lite hemskt att se iaf.

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera