torsdag 3 mars 2011

Im home. At last...

Kom lite sent till skott ikväll. Typ kl 22 när samlingen var 19. Men det var ändå trevlish. Min hjärna är dock pre-occuperad med andra tankar. Det var nån när jag var ung som sa att "skit ska skit ha" och jag tycker det var lika rätt klockrent som det var tydligt.

Sanningen är väl dock att oärlighet gynnar människor i regel och att motsatsen snarare är sant. Man kan beklaga sig över detta faktum men min inställning är ändå att vara hyper-adaptiv, eller iaf försöka vara det. Det går väl sakta men säkert bättre. Eller jag vet inte. Hursomhelst så finner jag fortfarande sjukt skamligt att folk kan ljuga så mycket de gör utan samvetskval. Aja, jag pratar ändå inte förståeligt så jag ska väl sluta och prata så folk förstår.

Vi gick till babar senare med blandad trupp. Det är lite kul, det var en tjej i klassen som jag tycker verkar lite sympatisk som jag råkade indirekt dissa förra veckan. Det kom en tjej iaf till skolan med resväska och frågade typ "är du statsvetare eller socionom?" jag sa att jag var statsvetare och då sa hon nåt. Jag förstod dock inte att hon pratade om de kommitterna och grupperna vi hade och egentligen så visste jag att hon går i min klass. Förresten är hon rätt söt egentligen. Nåväl, så idag så nämnde jag nåt om det till henne. Så vad har det med saken att göra? Jag vet faktiskt inte. Jo! Jag tror det hade med att vi pratade om att gå vidare till samma ställe. Men så blev det inte. Däremot var det massa andra jag kände som var på babar runt 2-3tiden vilket var en liten chock ändå.

En sak som förresten var kul var att det gick fram någon random snubbe och hälsade på alla runt bordet på babar. Han verkade rätt jobbig rent allmänt och jag tror många kände samma sak. Han verkade förresten sugen på att ragga lite. Så hetsade vi honom att ragga runt lite. Det var lite kul, han gick fram till två stycken RIKTIGT slitna 35-40åringar. Alltså, jag är nog mer förstående än vanligt folk till äldre kvinnor men helst ska de ju inte ligga alltför nära dödsbädden. Han gjorde dock ett helhjärtat försök. Kudos till honom.

Sen kom faktiskt några rätt OK tjejer runt mig och han gjorde värsta super-cockblocken och verkligen började prata med den snyggaste och gjorde en overklig ryggvändningsgrej till mig så att jag fick prata med en killrygg. Skitsamma, vem bryr sig. Nu borde jag sova. peace out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar