fredag 18 mars 2011

Debatt: Solveig Ternström

Kollar på debatt ifrån igår (17e mars) och de diskuterar kärnkraften vilket också har varit ett hett diskussionsämne på facebook där alla smarta människor inser realismen medans alla dumma människor tycker att kärnkraft är så himla otäckt! På den andra sidan finns en skådespelare som tydligen är med i centerpartiet och blev invald till riksdagen 2006. Hon är ärligt talat fullkomligt galen. Det finns inget hon säger som har någon sorts vett, det tror jag man håller med om oavsett om man är emot kärnkraft eller inte. Kolla på det!

Det sjuka med det är iaf inte att hon är galen utan hur dålig smak centerpartiet kan ha som faktiskt nominerar henne. Det underlättar säkert massa att hon är känd men ändå, nån måtta får det va.

8 kommentarer:

  1. Prova att använda sakliga argument istället för ditt personliga tyckande. Tyckande och vetande är inte samma sak, även om det känns så.

    SvaraRadera
  2. Har redan gjort det i en 30 kommentarer lång facebookdebatt och orkar inte dra det igen.

    SvaraRadera
  3. Jag såg programmet. Ternström säger obegripliga saker och verkar vara från en totalt okänd planet. När hon säger att kvinnan bredvid henne egentligen är man, då svimmade jag av skratt.
    Samtidigt som jag blir lycklg över att hon har slutat med politik. För det hoppas jag.
    Svenne

    SvaraRadera
  4. Det är inte många som kommer till sin rätt i Debatt. Alla hålls ju vansinnigt kort, hur allvarligt ämnet än är. Kliver man snett ges man ju inte chansen att rätta till något. Vi som bekantat oss med Solveig i andra sammanhang (hon har berikat svensk kultur i många former) vet att hon är en klok och empatiskt kvinna. Nej till kärnkraft är ja till livet.

    SvaraRadera
  5. Klippet visar att hon är galen. Det är okej att säga en dum sak. Men hon droppar ju inte en enda kommentar utan hon kör ju bara på som ett lokomotiv. Varje gång hon öppnar munnen vilket väl är uppemot 10 ggr så trumfar hon sig själv.

    Dont get me wrong, jag har vissa sympatier med centern och är inte alls så negativt inställd till dom som jag är vid t ex socialdemokraterna säger men just Solveig är uppenbarligen ingen intellektuellt begåvad människa och bör inte finnas med i någon sorts beslutsfattande makt.

    SvaraRadera
  6. Det dåliga omdöme som Solveig visade var att ställa upp i Debatt, som uppenbarligen inte var hennes typ av forum. Har du lyssnat på henne i andra sammanhang eller dömde du ut henne baserat på hennes medverkan i Debatt? Jag tycker att hon är värd respekt för att hon stod fast vid sin uppfattning i kärnkraftsfrågan och inte vek sig som en billig fällstol, vilket andra centerpartister gjorde när partipiskan ven.

    SvaraRadera
  7. Antagligen för att de övriga inser att de hade fel medans hon är rätt delussional.

    SvaraRadera
  8. Vad var det du sa att hon var sa du ...?

    SvaraRadera