lördag 26 februari 2011

Tennis!

Hade först tänkt att ta lite bilder men så blev det inga ändå. Gick och spelade tennis vid Alelyckan idag med Joel, Oona och Christian. Det var trevligt! Jag var rätt kass fast det var nog alla i varierande grad. Servade asdåligt.

Det var faktiskt väldigt trevligt men jag tror det blir ännu mer awesome när folk blir lite bättre för då blir det längre och längre bollar och man får lite tempo. Nu var det väl inga bollar som var särskilt mycket längre än typ 3 ggr över nät. Det är så typiskt manligt förresten att försöka göra värsta grymma servarna. Som det var nu så var ju alla dåliga och det var rätt lite spel. Ändå försökte alla vi killar (och Oonas också iofs) göra värsta supersurven men det är ju bara att lägga upp det för att det inte ska bli något spel. Antingen så missar man surven och det inte blir spel eller så får man in en serv som ingen antagligen kommer att ta och även om de lyckas försvara serven så kommer det garanterat bli en så dålig slag att den andra sidan lätt kommer kunna vinna direkt på slaget efteråt.

Nåväl. Är lite trött fortfarande och ska nog fortsätta chilla ett bra tag. Iofs kanske det blir gym snart men vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar