torsdag 3 februari 2011

Onsdagsnatt och grejer

Hej bloggen. Jag antar att alla vill ha ett inlägg när jag är alkoholpåverkad. Det ska ni få!!!

Vet inte om min bild kom med men jag stod iaf utanför studentklubben rätt länge och testade lite olika nummer utan svar. Det var fan sjukt jävla irriterande. Sen kom en lärare ut och sa typ att jag hade gått smått fel och då kom jag in utan problem. Därefter blev det rätt trevligt.

Nåt som var lite kul var att jag typ halvkonfronterade några stycken indirekt. Känner ju igen en bekants bekant och det har blivit lite awkward för tydligen sa någon till henne att jag sa "hon är en sån cool indietjej, hon känner alla". Jag känner ärligt talat inte denna människa och det är något så fruktansvärt o-mig att säga. Hursomhelst så stod vi vid spotify-kön och jag tog upp detta och mytomanen nr 1 som var jämte erkände att det var hon som ljög. Det var ju lite lustigt eftersom jag visste att jag inte hade sagt något ens i närheten av det där och sa typ "detta är ingen stor grej men jag har verkligen inte ens sagt något av den sorten, ever". Hon tjejen propsade dock på att jag sa det. Nevermind, då hade jag ändå sagt mitt. Då kom den andra tjejen till mig och sa typ att hon inte riktigt heller var övertygad om att jag sa nåt sånt och  ville make peace. Jag sa då att jag var en chill person och inte är bråkig men att jag stör mig när folk ljuger och allt blev bra. Nu låter det som det var värsta bråket men jag tog faktiskt inte så illa upp alls. Jag var rätt stolt över mig själv att jag var så lugn.

Sen var det nåt sorts musikquiz och jag tror vi kom tvåa. Jag var typ dock bäst. Nää men jag fick oftast rätt svar men hann inte ropa tillräckligt snabbt men jag tror vårt lag kom tvåa av fyra lag. Sen kommer en manlig fadder fram till mig och var lite skum. Det kan ju vara halvskoj att typ skoj-bögdansa eller nåt men han är lite extrem och jag sa typ till folk när han gått att typ "var inte det lite överdrivet?". Det tyckte dom också. Sen kom det fram att han var bi. Eller helt gay. Lite osäker. Sen ville en tjej som var rätt skön och höll på med thaiboxning dansa med mig och det låter rätt maskulint fast det var hon faktiskt inte. Det var semi-underhållande.

Sen promenerade jag till andralång med den fadder som jag tycker är supersöt. Sen när vi väl kom fram så frågade jag om hon ville ha nåt att dricka. Det var då jag kom på att jag glömde mitt kort hemma. Men eftersom jag ju bort 5 min bort så tänkte jag att jag kunde springa hem och då passade jag på att duscha och byta kläder och när jag var tillbaka 45 minuter senare (eller eventuellt mer men jag tror inte det) så var alla utom 2 halvlesbiska tjejer kvar och jag kände mig som värsta failuret. Nåväl. Det var faktiskt mycket trevligt iaf. En bra kväll ändå.

Ett plus är förresten på café haga som hade en overkligt lounge-ig känsla trots att det ändå var en studentpub. Tänker på chalmers och skit där man typ skäms att vara men det var riktigt nice lokal iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar