torsdag 30 december 2010

Wihi, en extra plusdag

Pokern i december har gått stentrögt efter att ha haft 4 bra månader innan dess och gått plus 7 av 26 speldagar. Igår var dock en av dom, drog in $600 på typ en timma, kändes helt bisarrt att sitta med en bra hand och INTE åka på en utdragning med 5% chans i en stor pott. En smått exotisk känsla och fullt välkommen.

4 kommentarer:

  1. Det är verkligen förbryllande. Man tappar hakan varje gång den överlägset bästa handen står sig. Dåligt spel belönas allt för ofta! Det har nästan gått så långt att man blivit vidskeplig och utvecklat en tro på gudomliga väsen - även om de i 80% av fallen inte hjälper en på traven utan tvärtom så belönar dessa gudomliga väsen nästan alltid motståndaren (aldrig "the other way around" när man själv sitter med 1-5 outs efter en $500 bluff och inte lyckas få running running fyrtal vs nötterna på flop).

    Första gången jag besöker denna blogg. Var lirar du, och vågar man fråga efter alias?

    Mvh

    SvaraRadera
  2. Jupp det är sick. Jag lirar ju fixed limit där man ofta får mycket bättre potodds och har vant mig att bli utdragen (man blir ju det efter att spelat över 1 miljon händer online och spelat i princip varje dag i 5 år) men denna månad har nog varit den värsta eller näst värsta månaden nånsin. Tur att jag spelat lite lägre så det inte gjort lika ont.

    Nää jag har publicerat lite nicks tidigare och har bara haft dåliga erfarenheter av det tyvärr så jag skippar det. Spelar på 8-10 nätverk beroende på vilka stakes jag kör. Kör man t ex mycket headsup så måste man ju sitta på minst 5 sajter medans om man kör lågt så vill man ju helst fokusera på de sajter man har högst rakeback på. Desto högre man kör desto mindre intressant är rakebacken och då kanske man vill sätta in på typ everest/bodog som aldrig är aktuellt på lägre nivå. Typ :)

    SvaraRadera
  3. Låter som du har fullt upp med poker dagligen då... Alltid skönt när man lyckas minimera förlusterna oavsett medel :)

    Har efter flera år fortfarande inte skaffa någon rakeback deal vilket känns jävligt dumt. Har förvisso gått över till att nästan enbart lira MTT's men det blir ju några timmars slaskande på Omaha Hi $1/2 om dagarna när man inte har tillräckligt många turrar rullandes :P

    Har du något tips eller någon bra länk att dela med dig av vad gäller rakeback deal?

    SvaraRadera
  4. Oj turrar alltså. Inte riktigt min kopp te, du borde satsa på omahan istället :).

    Jag personligen fullkomligt älskar merge men nätverket är ganska litet men kvaliten på spelare är så fruktansvärt mycket lägre jämfört med alla andra sidor eftersom större delen av deras spelare kommer ifrån sportsbook.com.

    Ett tips är att iaf ha 2-3 sajter att spela på samtidigt och använda neteller/moneybookers för att flytta pengar emellan (tar oftast 1-2 dagar att ta ut) men om du verkligen bara vill ha en sajt som har bra med action så skulle jag nog satsa på boss eller ongame-nätverken.

    Ge mig en mail så kan jag skicka lite länkar.

    SvaraRadera