torsdag 30 december 2010

Shopping

 Nya skor. Hell yeah!

HEJ!!

 Var egentligen ute mest för att köpa en vinterjacka men hittade tyvärr ingen. Vill ha en med huva och hade hoppats på att denna skulle vara bra men de där fickorna vid bröstet ser rätt konstigt ut.


Här är vi med plastjackan på :)
Jag har velat ha en klocka men vill egentligen inte förstärka min brat-look. Däremot så är det ju nice med läderrem istället för metallänk. Jag är rätt nöjd med denna faktiskt och har inte reagerat på den utan det var mycket bekvämare än vad jag trodde.

Mer basplagg. Merrinoull-tröjorna på HM är supersköna och perfekta på fler sätt. Lagom tunnt så det inte blir superdupervarmt.

 Den här ser nog rätt konstig ut men jag är rätt säker på att den är rätt nice. Lite tråkigt att alltid köra på samma tema som alltid och det här är inte riktigt min vanliga stil.


Ny jacka som man även kan vända ut och in :).

3 kommentarer:

  1. ja först¨r fortfarande inte grejen med plastjacka :P

    SvaraRadera
  2. skitfult med plastjacka! köp en rockjacka o sen en lös halsdukshuva till det. Du passar i bratlooken så klart du ska förstärka den! //kicki

    SvaraRadera
  3. Jag förstår skepsismen men den är faktiskt rätt snygg även om det är lite konstigt. Blev inga bra bilder direkt.

    Jag skulle vilja ha dig som smakråd kicki men du är ju i mamma-fasen och vill ha en stabil man medans resten av oss under 30 år vill ha någon annat.

    SvaraRadera