tisdag 31 maj 2011

Förlust!

Det blev tyvärr förlust. Matchen var hyfsat jämn i början men sen när de gjorde mål så däckade det ihop totalt. Förra matchen gjorde jag väl typ 80% dåligt och 20% okej. Denna matchen gjorde jag typ 60% dåligt, 30% okej och 10% bra. Så det var ju en liten förbättring.

Tycker det är ett rätt kul gäng och sådär (även om jag inte känner de så bra än) men jag tycker verkligen det är riktigt piss fotbollsmässigt att spela på såna där planer. Det går som sagt inte riktigt veta hur bollen ska studsa osv. Planen är förresten också stenhård så det blir ingen dämpning alls så bollen studsar inte bara för att det är ömsom lång gräs och ömsom jord utan även då för att planen måste vara sjukt torr (och hård då).

Hursomhelst, är kul att spela men ska försöka hitta ett andralag som spelar på riktiga planer. Känner en som tydligen har alla sina matcher på heden. Har inget emot att spela fotboll 2 ggr per vecka, tom 3 kanske så det blir ju ingen motsättning där.

På tal om förlust ja. Det har tydligen kommit ett besked om en grej idag men har inte fått mail och har inte heller ringt så vi får se om jag orkar göra det imorgon. Bör dock försöka tänka på tentan, har rätt mycket kvar att läsa och det börjar verkligen närma sig söndag. Söndagstentor förrestne, vafan? Är det så jobbigt att ha det på fredagar så man iaf kan fira?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar