torsdag 12 maj 2011

Fotboll vid utby.

Tillhör Utby göteborg? Det är ju fan värre att åka till än bollebygd. Nästan iaf. Tog 18 minuter ifrån centralen och kom dit och spelade fotboll med Linus, Aron, John och Mikael. Jag kom typ 30 min sent eftersom jag var tvungen att äta något och det blev lite irländsk fotboll och prick. Jag tycker prick är skittråkigt förresten, jag förstår inte hur någon kan vilja spela det. Allt annat var dock jättetrevligt.

Gick hemåt och kände att jag förtjänade lite mcdonalds, tog den där 1955-burgaren, den är rätt OK ändå. Det var hon som jag skrev om på McDonalds för ett tag sen, jag fick gratis cheeseburgare :)!

Nu kollar jag på eurovision och Dana International som vann är med igen för Israel. Det låter verkligen för jävligt. Har det alltid varit såhär dåligt eller har det blivit sämre?

Ska äta och duscha, sen måste jag nog plugga lite, vi har en uppgift inför imorgon och jag är lite osäker på hur mycket det är vi ska läsa och hålla på. Kanske är asfet. Hmm, kanske dags att jag börjar. Nää men imorgon ska bara gruppen träffas och förbereda lite (och uppgiften är förresten individuell men vi ska redovisa i grupper). Blir nog bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar