torsdag 26 maj 2011

Fyfan

Sitter här och kollar på en tysk som spelar 30/60$ online. Han spelar rätt okej men ärligt talat har han redan gjort en del misstag med att läsa händerna. Det har varit rätt lol ärligt talat. Vad som är ännu mer lol är att jag ser hur jävla mycket tur man kan ha. Han sitter där och vinner typ 3000$ genom att träffa nuts efter nuts efter nuts och varje gång han har monster så håller det upp. Så fruktansvärt jäkla lätt att vinna då. Och det är så jävla orättvist just nu när jag ändå har spelat SNUSKIGT bra poker sen iaf mars och få så dåligt betalt och sen se något mongo vinna utan några svårigheter och göra ännu mer misstag.

Han har ärligt talat fått kåk 3 ggr på 45 minuter. Han har fått AK/AQ 4-5 ggr och floppat toppar som hållt.

Sen så 3bettar han 99 5vägs preflop i fullring ur position. Hur jävla ofta händer det att boarden kommer 82562 och hans hand håller och han drar ner $950-potten? För mig händer det aldrig. Verkligen aldrig. Helvete vad arg jag blir. Är så jävla running bad just nu.

2 sekunder efter jag skrivit klart så raisar han K2s och blir 3bettad av SB. Han checksynar floppen AK7 med VÄRLDEN STÖRSTA timing tell, turn kommer Q och FI barrelar en gång till och river J och FI checkar och han checkar bakom och fi har 33. Alltså, det finns inte en chans att jag vinner den handen. Det där har aldrig hänt senaste 200 000 händerna för min del.

Okej, beslutet att ta några dagars pokerpaus verkar bara smartare och smartare då jag uppenbarligen blir irriterad av att bara tänka på det :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar