onsdag 5 maj 2010

Videoblogg 5e maj



Bloggämnen;
Disciplinbrist, lägenheter och my current state.

2 kommentarer:

  1. he he... Bästa plusdagen alltså? Trevligt! Lät som en hit and run på 30-60 headsup? Låter kanske inte så bra för variansen? Det är väl på tok för hög nivå för dig i förhållande till din rulle? Är det inte just detta som tidigare har varit just dit problem? Gameselection på hög nivå? Eller avsaknad av sådan?

    SvaraRadera
  2. Alltså inte lifetime men iår sen jag blivit lite passivare.

    Hehe, hit-n-run är väl fel ord. Det var alltså inget headsup-bord, det var ett 6max bord och vill man få igång action så är det bra att spela lite och se om folk kommer. Nu gjorde inga det och efter att ha känt på varandra lite så kände jag att min edge var +/- 0.5 BB/100 plus att jag var rätt nyvaken och trött och behövde handla. Så vettefan om man kan klassa 15 minuters HU-spel på ett 6maxspel som en hit-n-run för HU men det är väl inte ett jättesnyggt move direkt. Skulle jag bara sagt, jag måste dra snart så hade det väl varit helt clean dock.

    Jo, det är inte så smart men som jag nämnde så är det rejält mycket mer okej förutsatt att man då har en lägre stoploss. Att köra 30/60 och acceptera 100 BB-förluster skjuter variansen i höjden men om man cuttar förlusterna till 10 BBs så är variansen inte störd.

    Gameselection är (och har alltid varit) extremt grym och jag quittade honom just därför att jag insåg att min edge inte var särskilt stor. Normalt sett så går jag iofs inte upp utan att redan innan känt till mitt motstånd men på den sidan så är 9 av 10 superfisk oavsett vilken nivå så jag tog risken.

    SvaraRadera