lördag 29 september 2012

Min älskade HTC Flyer! (teknik)

Hej! Sitter här på bussen in till madrid. Var lite trött och kände inte för att vara hemma hela kvällen. Blir kanske utgång men troligen inte.

Har fått mina saker nu och fått igång det mesta. Insett dock att nästan bästa saken jag har är numera min HTC Flyer (7" surfplatta). Börjat upptäcka notatfunktionerna och har nu laddat över lite film med spanska subs. Så sjukt lätt och nätt. Bra batteritid och allmänt en perfekt respartner. Från att ha tyckt en surfplatta vara överflödig så måste jag säga att alla som åker buss måste köpa en omedelbart. Köpte ju min för 2k och finns ju nyare nu vilket gör valet ännu lättare.

En av de fetare sakerna med denna är notsen som sagt, kan kombinera ljud plus text plus rita med penna vilket gör allt perfa. Skönt att kunna förstärka saker med färger och streck.

Nyckelgrejen för att en surfplatta ska vara grym är som sagt att ha ett case som man kan vinkla den och hålla på bekvämt.

Verkar lite som jag kommer behålla min ipad 3 och isf lär jag få den nästa helg då jag får besök! Tror den nog är ännu bättre än min flyer på notes men kanske lite mindre smidig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar