onsdag 26 september 2012

Intressanta killen, modell och stuff






Hej!! Har börjat klasser lite lätt och fått lite uppgifter. Känns verkligen som hjärnan är på semestermode, den går sjukt trögt och jag känner mig ovanligt förvirrad. Förresten har jag förlorat 17 000 kr denna månad i september på typ 20 timmars spel (dvs ingenting) vilket ändå är en betydande summa för mig nu. Känns inte så kul, kommer slå av rätt rejält med takten ett tag på poker men haft rätt bra winrates (bra vinstsnitt) så kommer nog säkert fortsätta köra men i minskad takt bara, kanske bara helger.

Har haft lite lätta uppgifter nu, t ex så lägger jag nu upp bilder på en modell vi gjorde lite kort. Vi skulle göra något som representera oss själva och våra intressen och jag gjorde denna här. Den klassen vi har är förresten med en väldigt intressant lärare. Det handlar iaf om 3d-modeller, grafisk design och förmedla budskap, den enda kreativa kursen denna trimestre (1/3 år) då vi har mycket teoretiska ämnen annars. Själv kom jag sent till klassen i måndags för att få klart med min skit. Blir lite jobbigt när man är beroende av material och skit, hämtade ståltråd, fick sen köpa knipsare, var tvungen att printa ut och sen limma och grejz. Kom in och så kommenterade vi de andras grejer. Just den klassen är sjukt stor, vi är väl typ 30 pers när vi är 10-15 i andra klasser. Börjat lite britter som för ovanlighetens skull såg rätt bra ut. Kul med lite native speakers. Iaf så sa läraren att jag hade väldigt intressanta och tänkvärdiga kommentarer och jag kände mig ovanligt duktig för en gångs skull :). Sen kom vi till min grej och jag hade lite halvt hippieliknande grejer. Jag tänker ärligt talat en del på växter och natur på det senaste men kände mig helt klart lite löjlig när jag sa att jag vill se mig själv som en organism med många sidor, många blad som växer i enlighet med naturen :).

Tycker den blev rätt fin sådär med tanke på den korta tiden men skulle vilja ha något mer kryptiskt och intressant än det där. Tanken var för övrigt, förutom något sorts släktträd med förgreningar då, att vissa någon sort hierarki med intressen+musik i 3 olika höjder. Kom förresten fram en tjej i den nya klassen som sa att hon gillade min "presentation" och det där. Antagligen för att hon var hippie. Med hippiebyxor. Och det finns inte många såna här. En annan tjej bjöd på cupcakes.

I övrigt känner jag mig rätt nöjd fast väldigt trött. Kom lite som en chock och jag känner att jag konstant ändå vill ligga i sängen och chilla. Jag är nog lite för bra på att ta pauser. Det blir extra uppenbart när man bor med andra. Min hjärna tog slut efter korta 3 timmar i skolan och sen typ 4-5 timmar hemarbete, den var kaputt då.

Nu har jag också lite kvar att göra, funderar på om det blir imorgon bitti eller inatt. Försöker nog få till 45-60 bra minuter innan jag lägger mig.

1 kommentar: