måndag 24 september 2012

Nya Iphone 5 - Funderingar

Relativt nyligen kom ju iphone 5. Det var ju en fruktansvärd besvikelse på alla sätt, de visade upp massa "nyheter" som redan fanns på andra telefoner (4g etc) + tiotals viktiga funktioner som inte fanns (NFC etc) och även den mest inbitna applefanboyen måste säga att det var en rejäl besvikelse. DOOOOCK känns det nästan som nu är första gången jag liiiite vill ha en iphone. 3,5" är ändå ett skämt och 4" är rätt perfekt. Kameran är ju iofs det som är det som är så superfett, min kamera på den billigare mobilen är ju rätt bra om man bara håller mobilen still och tar saker när det är rätt ljus men om man vill ta mörkerbilder etc suger den. Skulle man iofs ha en av androidflaggskeppen så fixas ju detta men då får man dras med en 4,8"are eller andra giganter vilket inte känns så lockande för mig.

Sen läste jag även att batterietiden är bättre, inte särskilt sensationellt men det har ändå hänt en del ggr att ens mobil har dött i lägen där man verkligen behöver den. Nu funkar ju min en hel dag nästan oavsett hur man använder den men jag skulle inte ha något emot om de siktade på att kunna ha 2-3 dagars batteritid i de lägen där man varit sämre på att ladda.

Nää, nu när jag tänker på det är det ju bara kameran som jag vill åt. Är nog rätt nöjd med min xperia sola och köper nog en mobil om 2-3 år istället och hoppas då det finns fler 4tummare android som har fin kamera och att mobilutvecklarna slutar att försöka få till gigantmobiler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar