tisdag 13 juli 2010

Var på ikea

Var på ikea och kollade in lite shit! Borde ta lite mer mått osv för var en del skit jag ville köpa men inte kunde eftersom jag inte visste om de passade. Men lite skit fick jag köpt iaf och lite inspiration tillkom.

Sjysst hållargrej till toaletten!

Snyggt att kunna ha vissa böcker sådär, tar inte så mycket plats heller som ju kan vara problemet med en vanlig hylla. Får uppenbarligen inte plats med lika många böcker såklart.

Snyyyyyyyyyyggt!

Köpte en sån här. Också rätt snyggt men också smidigt och platseffektivt. Kommer iofs antagligen inte ha de där gigantiska grejerna utan istället hänga stekspadar osv där.



Funderar på att köpa en sån här till hallen. Vi får se.

Tänkte ha en sån här som väggavskiljare eventuellt. 
Hittade dock en annan lösning som kanske är mer värt.


Rätt snyggt var det med spotlights under hyllorna. Kostade 300 kr för 2 stycken så blir ju rätt dyrt om man ska liksom ha 4-8 st mest som dekoration men tydligen så behövde de aldrig bytas. Kommer nog köpa några såna lite senare när jag fått pejl på allt.



Fungerar också som en rätt sjysst väggavskiljare som också ger lite myspys. (Pratar om den tunna tyggrejen)

Tyckte också det var rätt snyggt att bara bygga upp en liten kort vägg. Problemet är att det ju försvinner förvaringsplats jämfört med t ex en hylla men rent estetiskt känns det nästan lite snyggare.

Lite osäker på vad en sån här kallas men tyckte tanken var rätt nice.


Här var det slut. Köpte en växt, en taklampa och rätt mycket krimskrams. Växter är bra för man blir väl tydligen piggare av dom och känns fräscht på något sätt. Får se till att vattna dom bara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar