lördag 17 juli 2010

Sara!

Dricker lite vin med sara på terassen!

4 kommentarer:

  1. Kanske ska satsa på henne? Verkar nice :)

    Skulle önska att du uppdaterar din pokerblogg lite mer! Lär mig väldigt mycket av heltidsproffs då jag lirar lowlimit (aldrig över 5-10)

    Skulle vara intressant att höra din syn på livespelen i Vegas kontra internet? Ska du redovisa något bokslut i bb live vs internet? Jag funderar själv på att prova livespel och det kan vara intressant att höra din syn på det? Är det enklare att vinna live? Om så är fallet, är du inte sugen på att åka till Vegas fler gånger?

    Men du, tjejen med vinglaset - henne får du inte slarva bort! GÅ allin ;)
    GL!

    SvaraRadera
  2. Är det hon som väntar vid hörnet, vid seveneleeeeven?

    SvaraRadera
  3. Hon är nice men det är min kompis som precis skaffat pojkvän :).

    Aiight, jag ska försöka. Vann $110 igår, woho! Ligger plus 9000 kr för månaden, hade ju 11 av 12 plusdagar och låg lite över $1000+ i spel på 3/6 men haft några pissdagar nu så är igen back spelmässigt (men rejkat en del). Jag tror man får inse att desto mer man spelar desto mindre winrate kan man ha. När jag imbapwnade så lirade jag typ 90 minuter per dag och var jättesugen hela tiden medans nu när jag spelar 5-6 timmar så känner jag mig inte alls lika pigg. Så känns det för mig iaf.

    Livespelen är som sagt väldigt kassa men det beror ju en del på vilket bord man hamnar på. Spelade t ex ett 30/60-bord som inte var snusklätt. Men folk missar massa värdebets hela tiden och man kan göra en fin vinst men man får bara tänka hur mycket snabbare variansen jämnar ut sig online. Du kan LÄTT förlora över 25 000 händer oavsett hur duktig du är och det tar alltså 1000 timmar, dvs ca 3 timmar i snitt per dag att spela live. Inte så kul IMO om du är på nersidan men väldigt kul om du är på uppsidan :).

    Jag ska lätt till vegas igen! Måste bara åka med en liten större rulle och en skön vinst i bagaget.

    SvaraRadera
  4. Haha, Göran, det här gjorde min dag!

    SvaraRadera