torsdag 22 juli 2010

Jag kanske ändå kan tänka mig att jobba för någon

Jag är egentligen emot tanken att jobba normalt innan jag börjat plugga (med några undantag) men för skojs skull kollade jag idag ett mail jag fick och detta lät ju jätteskoj och passade ju mina kompetenser perfekt! Har ju ett diploma i business marketing också så lär ju passa jättebra. Är antagligen också tusen som söker så blir antagligen ingenting men kanske borde kolla runt lite ändå. Detta är ett projekt btw och som sagt deltid.

Btw, idag vann jag 4700 kr, måste firas (trots att jag förlorade 3700 kr igår)!!



Copywriter på deltid till spännande struktör företag.
Uppdragsbeskrivning Komet söker för kunds räkning en copywriter på deltid. Vår kund är ett struktörföretag som jobbar med att skapa god struktur och smidiga arbetssätt i verksamheter och för individer. Föredraget drivs och ägs av en struktör som med etablerade metoder och verktyg ser till att skapa struktur och ordning. Genom kurser, föreläsningar, workshops och enmans konsultationer hjälper han allt från väletablerade börsbolag till entreprenöriella projekt att skapa smidiga processer, samt ta ut en tydlig riktning vartåt man vill med företaget och göra det så enkelt som möjligt att ta sig dit. Kunderna finns inom framförallt handels- eller tjänsteverksamheter, men även till viss del inom de tillverkande branscherna.

Som copywriter kommer du framförallt att skapa texter till verksamhetens säljmaterial. Du kommer att arbeta direkt med företagets ägare som är en framgångsrik konsult inom sitt område. An viktig del av jobbet som copywriter är att göra research, att samla in bakgrundsmaterial och fakta. Det gäller att se till att veta mycket om företaget och dess tjänster. En förutsättning för att göra ett bra jobb är att kunna väcka folks intresse och föra fram ett budskap genom text och ordformulering.

Är du den vi söker?
Är du en idérik, kreativ och allmänbildad person som är intresserad av det mesta som rör samhällsutvecklingen, företagande och trender? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Då kan du vara den vi söker. Har du utöver detta ett brett intresse för människor, reklam och kommunikation är du än mer intressant. Vi söker dig som tycker om att formulera dig i skrift och har en förmåga att uttrycka dig kärnfullt i en text och kan sålla i stora mängder fakta. En förutsättning för att du ska få tjänsten är att du har ett utpräglat sinne för det svenska språket och har en stor talang för att skriva. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som copywriter eller skribent. Vidare är du en person som kan hitta nya lösningar på problem och tänka kreativ, samt har en vilja att kommunicera.

Information om uppdraget:
Start: Våren 2010
Omfattning: 5-10h/månaden
Arbetstider: Flexibla tider med möjlighet att jobba hemifrån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar