fredag 23 juli 2010

Min stereotyp?

Haha, pratar med min tjejkompis sen typ, 7 år som säger att beverly hills är så bra och att Brenda är snygg medans jag antagligen föredrar Kelly (hon på bilden ovan). Jag har max sett några korta klipp på tvn av bevvan men jag reagerade på hur ful jag tyckte Kelly var, iaf när jag såg ifrån de tidigaste säsongerna.

Hursomhelst, det som jag tyckte var så himla roligt är hur fasta folks bilder fortfarande är och hur hårt de håller fast vid dom. Jag tror Kicki vet om de flesta som jag har dejtat senaste åren och av dom finns det en enda blond tjej halvbarbiedoll-tjej. En! Och ändå antar hon (och många andra kompisar) att jag faller för blonda tjejer med stora bröst. Hallå!?

3 kommentarer:

  1. jag tycker kelly e snygg o hon ser sofistikerad o "en sån" tjej kan jag lätt se dig med och det är ingen fördom, tycker mer det skulle passa hehe. men brenda e snyggast, kanske bara aron som tyckte kelly va snygg då! :P

    ps. en gång i tiden sa du på allvar att du inte hade något emot att köpa silikon till en framtida flickvän. :D

    tack för igår vännen

    SvaraRadera
  2. och ang kelly... hon har inte stora bröst. så det e inget jag antar du faller för :)

    SvaraRadera
  3. Tack själv, det var nice! Joo det skulle jag väl kunna göra också fast jag menade alltid på ett smakfullt sätt (typ som din kompis som du var med i thailand eller vad det var) och inga banoooookers för då tappar man ju bara respekten.

    Fast nu har jag insett att det aldrig går att framföra något sånt utan att ge det som en diss så funkar nog inte :).

    SvaraRadera