torsdag 22 juli 2010

Lammfärsbiffar samt nedräkning till diskmaskin


Lagar just nu för gammal lammfärs till ett ybersvenskt försök att vara lite internationell med lite oliv- och kapristapenad. Fan, jag är trött och orkar inte vara mer kreativ.

Förresten så fick jag "lön" idag ifrån expekt. "Cashback" som jag har tjänat på typ 3-4 månaders spel, riktigt jäkla uppskattat. Foten är fan inte särskilt bra, funderar på om jag tejpade ihop skiten på ett konstigt sätt så att det inte satt rätt, jag vet inte. Hursomhelst, blir att jobba kväll igen och imorgon får jag förhoppningsvis internet till lägenheten och lär nog spela hemma tills jag kan gå obehindrat.

15 kommentarer:

  1. Vad har du för cashback/rakeback på Expekt (ipoker), och hur bra kan man få?

    SvaraRadera
  2. Beror lite på vad du rejkar. Maila goran@goranheintz.se med din månadsrejk så känner jag till lite deals på ipoker.

    SvaraRadera
  3. Har en bra deal redan och vill inte ha någon med rejk-krav, så säg vad jag kan få garanterat, oavsett hur mycket/lite jag rejkar, tack.

    SvaraRadera
  4. Bör kunna skaffa 50% utan rejkkrav och högre om du rejkar.

    SvaraRadera
  5. Ahh. Kul! Spelar inte så mycket på ipoker nuförtiden för det är lite väl tight IMO. Så skulle nog inte spelat för 80%.

    SvaraRadera
  6. Beror väl på vilka games och stakes man lirar antar jag. Var spelar du mest, varför och med vad för deal? Jag kanske blir inspirerad!

    SvaraRadera
  7. Jag blandar helt. Jag ska försöka köra på ongame rätt mycket nu. Värdet av dåliga spelare kompenserar för några procent mindre RB. Har sjysst dealar överallt men vill t ex inte lira på cake för avsaknaden av HUD. Testat lite prima nu igen efter flera års uppehåll osv.

    SvaraRadera
  8. På 2+2 verkar det som att de flesta har förlorat väldigt mycket mer än några procent mindre rb. Har också tänkt lite på ongame då jag har 65% där, men vill vänta och se lite hur "Essence" verkligen slår.

    SvaraRadera
  9. Ja, essence verkar stört men påverkar väl bara pointsfördelning och får man fast% så spelar det väl ingen roll? Lite osäker

    SvaraRadera
  10. Spelar en "haj" en pott mot en "fisk" och det rejkas 3 dollar så hade det tidigare inneburit att båda genererat 1.5 i mgr (ponera att det är blind vs blind). Nu kommer det innebära att "hajens" mgr för potten blir 0.25 och "fiskens" 2.75, grovt räknat. Har hajen då 65% rb så blir det 65% tillbaka på 0.25 dollar, istället för 65% tillbaka på 1.5 dollar.

    SvaraRadera
  11. Nu är det bara en "guesstimate", då essences exakta variabler etc är hemliga, så varken spelare eller affiliates egentligen kan ha en aning om rätt summor betalas ut etc.

    SvaraRadera
  12. Är det så snett fördelat :S? Lät ju som att skillnaden mellan fisk och haj inte alls var så stor. typ 40/60 fattade jag det som. Men vet inte alls.

    SvaraRadera
  13. http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ongame-going-change-their-reward-system-827422/index20.html

    SvaraRadera
  14. http://img517.imageshack.us/img517/7808/uuuuum.jpg 85/15 som mest ser det ut som.

    SvaraRadera