lördag 17 juli 2010

Man är inte ung längre

Heidi Montag är 86a!

Minns att jag kollade på 60 minutes eller var det var där de intervjuade Heidi Montag och hennes skiva som tydligen sålde ca 1000 ex första veckan (haha) och tyckte det var lite skoj. Känns det förresten inte som att det är lite väl många som försöker göra en popdebut? Minns att Hayden Patienere skulle göra nån skiva, tror nån sa att kissie skulle spela in en osv osv, har de någon förhoppning på att lyckas eller whatsup?

En annan grej som är smått sjuk är att Heidi Montag är 86a, det är egentligen självklart men det känns inte som man är så gammal som man faktiskt är, fan, snart borde jag ha gift mig eller iaf kommit nånstans. Känns lite trist och man bör egentligen koppla bort all sån press men som någon som ändå har ambitioner känns det svårt. Det har varit okej att "söka" med lite roligt plugg osv i några år men snart börjar det fan bli dags att hitta något. Tänkte förresten inte riktigt till när jag sökte in och la bara till 2 val och är reserv på båda nu, skulle jag bara fått 1 litet poäng på högskoleprovet så hade jag fått 0.1 mer och kommit LÄTT in på båda, aja lite tråkigt.

PS: Snälla inga nedvärderande kommentar om detta inlägget, är en sak att få skit för poker osv men har ingen lust att få negativa kommentarer om det jag skrev ovan.

6 kommentarer:

  1. Ok då.

    Bra inlägg Göran! Försök att skriva bättre nästa gång på högskoleprovet, så du kommer in någon gång ;)

    Helt ärligt, tiden går sjukt fort och jag tycker bara pressen ökar för varje år...
    Ha det gött i din nya lya, grymt nice!

    SvaraRadera
  2. Hur går pokern förresten? Har du ingen sån där nice graf att visa över din karriär så vi får se hur duktig du är, för det är trots allt få som klarar att vara spelproffs och jag är grymt imponerad. Du kan lätt få sådana brudar som Heidi som spelproffs! Keep it up dude!

    SvaraRadera
  3. Får göra det :). Det är egentligen inte så svårt men cpade mig rätt rejält på en del och blev dåligt med tiden så jag inte hann med. Gjorde första 6-7 uppgifterna på 5 minuter (när det var 20 st tror jag) och tänkte att jag hade asgott om tid så gjorde värsta överdrivna superuträkningen och såg sen att jag hade lagt 14 minuter på en uppgift. Jajajajaja, orka förklara :).

    Ja, det är jobbigt som fan!

    Pokern går väl okej ändå. Jag har ju gått ner till 3/6 och kan inte vänta mig några feta pengar där. Plus 9000 kr as we speak och tappat lite senaste dagarna och ärligt talat varit lite distraherad och spelat halvdant det sista.

    Det finns inga coola grafer på min senaste poker som är jättecool, inte alls :). Hoppas dock kunna visa upp en 2008-graf snart :).

    SvaraRadera
  4. Visa en graf över hela din karriär. Intressant att följa upp och nedgångar. Pokern är ju lite som livet.

    SvaraRadera
  5. Jag har inte allt och är lite osäker på var mycket ligger men kanske kan skaffa fram en sådan. Problemet är att en databas blir väldigt mycket segare så jag startade en ny databas när jag formaterade om och bytte till Windows 7.

    Kanske kan starta upp en databas och importera alla händer (fast utan att det blir default) så slipper jag lagg.

    SvaraRadera
  6. att lady gaga e 87a e ännu mer skrämmande!!

    SvaraRadera