söndag 4 juli 2010

Igår var det grillfest + en störd finne!

Var lite sausagefest för de enda tjejerna som var där var upptagna, men trevligt!

Mötte upp några jag pratat med vid Caesars och vi tog en taxiresa på $30 ut till en typ ranch. Där så jobbade Pokerlistings.coms journalister, en av de största pokeraffiliatesen i världen och vi var ett gäng där. De hade köpt typ obegränsade lager med coronas som de bjöd alla på och så blev det grill som var riktigt gött. Så jäkla sjysst att bara bjuda på allt!

Hursomhelst så hade jag verkligen legat och pressat på Bellagios pool och gick direkt därifrån till festen och hade inte ätit något. 8 timmars sol, lite dricka och lite mat plus gratis öl gjorde mig rätt kalas, fast på ett bra sätt! Det var en rätt blandad grupp människor där, några unga pokerspelare, några lite äldre och det var lite av ett problem för mig att kunna lägga ribban när det kom till det självklara samtalsämnet poker. Pratar man med någon som kan poker så kan man ju prata på ett annat sätt än folk som inte kan något. T ex så var det en gubbe där för att spela mainevent (inköp på ca 80 000 kr) och trodde han fattade massa saker men det visade sig rätt snabbt att han har ungefär lika mycket koll på poker som min mamma. Han berättade om när de kör 100/100 SEK på casinot i tallinn och att det var standard att höja 5000 kr innan floppen. Alltså det ligger 200 kr i potten och så höjer han 50 ggr big blind. Han sa sen att det är väldigt mycket "han tänker att jag tänker" och att många kollar på och tänker "vilka idioter" medans de egentligen är smarta killar men det påståendet i sig är ju helt galet. Om någon helt plötsligt höjer 50 BBs varje hand så behöver man bara vänta på en bra hand. Det finns inte NÅGOT sätt som detta är hållbart utan det är superlättexploaterat. Jag sa faktiskt inget besserwisseraktigt här och poängterade hur dumt det var utan satt artigt och lyssnade. Jag kan förändras!

Hursomhelst, sen pratade jag med några andra som inte hade så bra koll heller och hörde en kille som hade värre svensk brytning än Prinsessan Victorias Daniel. Sen då så pratade jag med några andra och antog att de var på samma nivå och pratade som jag skulle göra med någon som inte spelar poker och det kan ju bli lite förolämpande om man säger helt självklara saker. Det är typ som jag skulle gå fram till en läkare och föreläsa om typ cancer.

Det var förresten typ 25 svenskar och typ 6 britter och britterna satt vid grillen mestadels. Segregation är inte bra så jag gick och snackade massa med dom och det var nice. Det är förresten en roll jag ibland tar på mig på fester har jag märkt, folk borde göra det mer!

Sen hade de bokat bord eller nåt i den stilen på Surrender som ligger mellan Encore och Wynn tror jag det var och så kom jag och en annan snubbe dit med shortsen då. Då sa dom att man inte fick ha shorts och så skulle vi gå och byta. Jag och en finne var det. Frågade honom typ, ska vi dra till mitt hotell eller ditt hotell? Han sa då att vi skulle dra till hans och att jag kunde låna. Då frågade jag honom en extra gång, men är det OK att jag lånar av dig då? För annars drar jag till mitt hotell för det är ju en jäkla omväg. Då sa han ja. Så betalade jag taxin så kom vi fram till Treasure Island och då sa han att han ville gå hem.

-Aja, men jag får gå och låna shorts då, jag är ju typ $35 taxiresa ifrån mitt hotell nu?
-Nää, det får du inte
-Skojar du? Ärligt talat?
-Nää, jag skojar inte.
-Är du dum i huvudet eller nåt?
-Nej.
-Aja, då får du väl betala min taxi tillbaka då eftersom du ångrar dig nu när vi precis kommit fram till ditt hotell
-Nää det tänker jag inte.

Hursomhelst så höll det på ett tag och jag gick emot Bellagio för jag kom på att jag hade några byxor där men kollade sen och insåg att det var en jävla bit och skulle vara en ännu längre bit att komma tillbaka till Surrender och att klockan var typ 1:30 och det slutade med att jag gick till O'sheas och spelade $1/2 poker och drack guiness.

Trevlig dag förutom slutet då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar