fredag 3 augusti 2012

Gammal vän på återseende, nostalgi, att återvända hem och crazy cat woman

Igår skulle jag gymma. Vid trapporna upp såg jag ett bekant ansikte, fast det var lite out of place. Det är ingen person man antas hitta vid ett gym. Vi hängde ungefär varje vecka i 2-3 år, sen hade vi, inte ett bråk, men en kväll med dålig stämning och slutade höra av oss till varandra. Det var lite udda. Lite tråkigt hur det så snabbt kan gå att vara så nära till att helt sluta höra av sig. Det förlängdes iofs också med min flytt till spanien.

 Att komma tillbaka till gbg på sommarlov drar för övrigt igång mycket tankar över gamla och nya vänner, vilka man glädjs att vara med jämfört med vilka man känner att man vuxit ifrån samt vilka man kanske är påväg att växa ifrån. Det är mestadels sorgliga tankar såklart men det är ju en del av livet.

Närliggande är ju nostalgi och minnen. Det blir det en del om i dessa tankegångar. När är det härligt att skämta om vad man gjorde för 10 år sen och när tänker man att man borde istället försöka att tänka nytt och skapa nya minnen.

Lite offside ifrån detta är förresten en statusuppdatering ifrån en som jag hängde med lite under en av de två "livsperioder" där jag ogillar mig själv som mest. En av dessa är pubertetsperioden typ runt 7an-8an nånting där allt jag sa och gjorde var rätt ofta raka motsatsen till hur jag är nu. Det händer ibland att jag tänker tillbaka till några saker där och tänker att det måste finnas några personer (dock helt utanför mitt liv nu) som måste tänka att jag är fullkomligt dum i huvudet. Jag har tänkt flera gånger att jag ska leta upp dessa personer och bara be om ursäkt för hur jag var då. Det är inte så att jag gjorde någonting hemskt alls, missförstå mig inte. Det är bara att det var... jag vet inte.. allmänt dålig smak? Därefter tänker jag att det absolut inte spelar någon roll och tänker att jag är ännu mer galen för att jag ens tänker tanken.

Just det! Jag skulle skriva om statusuppdateringen. Under denna period iaf så hängde jag lite med en tjej några gånger. Jag minns iofs henne som sympatisk och antagligen bättre än mig under denna period men hon verkar ha blivit en galning. Inte på det aggressiva sättet utan på det sättet som att man köper en massa katter och lever sitt liv genom dem lika crazy lady. Nu har hon byggt ett kattlådehus! Det är iofs inte så konstigt men hon bloggar även om katter. Dont get me wrong, jag älskar min katt i Bollebygd med men jag hoppas ni noterar att varannat inlägg inte handlar om katter.

Här har ni länken
http://frokenpettson.devote.se/blogs/21207364/kattlaadehus.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar