söndag 21 november 2010

Calle bille

 
Fan, kan vi inte hitta några mer carl bildt till politiker? Finns det NÅGON som är mer objektiv och saklig än honom? Oavsett vad man har för politisk övertygelse. Nej. det finns det inte.

5 kommentarer:

  1. Folk med den tvivelaktiga moralen klarar vi oss utan.

    SvaraRadera
  2. Lol. Har du någon aning om vad han har gjort för FN osv? Läs http://sv.wikipedia.org/wiki/Carl_Bildt vetja.

    SvaraRadera
  3. Är det bra för Sverige att vår utrikesminister suttit i styrelsen för ett bolag som är misstänkt för folkmord i Sudan. Där är ställt utom allt tvivel som jurister säger att Carl Bildt satt i styrelsen för Lundins Oil under den tiden folkmorden skedde.
    Kammaråklagaren säger så här. Det finns anledning att anta att brott har förövats och att det kan finnas en svensk anknytning till ett sånt brott.
    Nu är han inte dömd men frågan är om det är lämpligt att en utrikesminister kan misstänkas för ansvarig i ett bolag som är misstänkt för folkmord.
    Carl Bildt var talesman för bolaget i Sudanfrågorna. Fredrik Reinfeldt har full förtroende för sin utrikesminister och det är väl ganska väntat och en koppling mot de gamla moderaterna. Bildt får man inte kritisera och han har en attityd där han mästrar och talar om som om att det han säger är den enda vägen.

    SvaraRadera
  4. Vad har du gjort för världen Jöjan? Förutom att vara otroligt fånig och puckad att i stort sett varje inlägg du gör blir till underhållning på din bekostnad! Fast det är ju bra nog!

    SvaraRadera
  5. Är ingen expert på det där men man får se till en helhet oavsett då alla människor gör saker som kan tolkas negativa och totalt så har Calle Bille gjort bra skit.

    Jag gör inte sådär jättemycket faktiskt och det tynger mig ibland. Har funderat på att anmäla mig till nån voluntärgrej nån gång i veckan men har inte riktigt fått tummen ur för allt jag har hittat är någon kristen grej och jag vill inte representera några religiösa föreningar.

    Men jag har börjat skänka pengar till insamlingar rätt nyligen! Inte många kr men ändå :)

    SvaraRadera