fredag 22 juni 2012

Midsommarafton!

Hade inte bra med grillspadar så folk vände kött med en häcksax som tydligen använts tidigare för att döda sniglar. Lagom fräscht!


Midsommarafton firades med mina gamla barnsdomsvänner i Bollebygd! Ett gött gäng var där, lite nya människor, trevlig middag och lite lekar. Gött att se alla igen, trevlig midsommar även om det blev lite tjabbel i slutet av natten. De hade köpt mat till folk och varit lite dåliga med organisationen i form av "anmälning" till middagen så de la ut massa pengar men visste inte riktigt vilka som skulle äta.

Själv tycker jag allt sånt där är supertrevligt och att det var lite tråkigt plus oerhört otacksamt att alla inte betalade (jag tog själv med egen mat eftersom jag inte gillar sill och sånt). En annan person sa att han inte brydde sig om maten utan hellre mest träffade sina kompisar och bli full medans alla andra där tyckte att det var lite fjortis och att man borde bjuda till lite extra på midsommar. Lite tråkigt avslut men samtidigt var det ingen direkt hetsig debatt. Alltsomallt en trevlig kväll trots allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar