torsdag 14 juni 2012

Finalnatten


Mathias chillar lite i kylen.


Började dagen med att dra till mathias och chilla vid hans pool. Man är ju tvungen att pressa lite färg innan man åker iväg, blev ju inget igår pga den där skitjuryn och hemma är det väl 12 grader eller något. Sen hade jag köpt en riktig fin entrecote som jag lagade med lite bönor. Har nog sagt detta innan men bönor på burk är ju skit men om du förväller och kokar dina egna så är det helt fantastiskt gott. Kommer/har blivit en del av min vardagliga kost nu, kör nästan alltid bönor + rödlök + tomat i olja samt balsamvinäger, citron och salt och har istället för potatis eller liknande. 



Därefter hade jag massa skit att packa. Jag blev väldigt glad över att Fran gick med på att hjälpa mig förvara mina grejer. Helt fantastiskt skönt att slippa hålla på o hyra något utrymme eller frakta till sverige och sen tillbaka etc. Dock är det ju mycket att göra, vill ju gärna försöka ha lite ordning också så man kan hitta sakerna sen och så man kan packa upp dom bra. Kommer ju komma tillbaka i juli och då kan jag ju välja att ta med lite mer hem till sverige osv osv. Men jag fick packa allt i massa väskor och räkna ut hur många byxor jag kunde ha med mig osv osv till sverige och det tog sin tid.

På kvällen sen var det fest hos Ernst och kom dit rätt sent. Satt på bussen med massa prylar som Ernst och skulle guida! Väl där hade jag det väldigt trevligt må jag säga. Alla bilder blev inte riktigt så bra men bättre än inget?

Hade iaf ovanligt många trevliga samtal med massa trevligt folk och det kändes som en perfekt avslutning.



Bruna och Stefania. Bruna visade sig ha bra musiksmak, speciellt för att befinna sig i Spanien. 


Detta var någon dans som jag mest uppfattade som märklig. Haha.





Sen började de köra någon facepaint-grej som inte riktigt var min kopp te eller tekopp som jag föredrar att säga. Då var klockan runt 7 så vi tog morgonbussen hem. Väldigt trevlig kväll oavsett.


The end!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar