måndag 25 juni 2012

Häng i Joels stuga!

Som bekant har min kompis Joel köpte en liten sommarstuga! Han har massa land och kom rätt billigt undan men framförallt så är det coolt att det blir typ gratis att ha efter han väl har köpt den. Finns solceller, brunn och ingen hyra. Riktigt nice! Hursomhelst var man ju tvungen att besöka stället! Så jag, Aron och Mikael drog dit en kväll.


På vägen dit! KYRKA!
Var en lång men ok resa ifrån Bollebygd som Mikael var sjysst och hämtade upp mig på vägen emot Svenljunga.
Svårkörd väg fram
Blev lite orolig när vi tydligen var nära och vi åkte in på en mindre väg till en mindre väg till en ännu mindre väg. Påmindes lite om när vi var på Frasier island med fourwheeldrive-jeep på en sjukt dålig väg trots att klimatet ju är raka motsatsen.


Nåväl, väl framme så var det större än vad jag tänkte. Sjysst med flera element, en vedbo, en jordkällare, ett växthus, ett land och sedan då själva stugan. Stället kom "med dekoration" så fanns lite träverk och stuff som ger lite karaktär. Overklig läbbig Josef Fritzel-källare för övrigt, där har det säkert mördats något någon gång.

Grilla lite burgers med lite öl!





 När man är på landet så måste man ju fiska. För att fiska behöver man mask. Jag försökte mig på en jordtypsanalys för att lättast kunna hitta mask, gick väl sådär. Är väl iofs inte helt lätt heller i skogen med grenar och skit, en kompost är ju såklart optimal.
Jag har aldrig fått en fisk i mitt liv, jag har varit lite för otålig tror jag även om jag såklart inte försökt så mycket.

 Första fisken i mitt liv! WOHO! Typ 50 gr som vi släppte tillbaka, hehe.







Ledbod som var färdigkittad. Höga lantpoäng!




Växthus! Antar att det gjorts om till chillhus pga alla mygg och knott som tyvärr hade en väldigt stark närvaro.


Här ser man itne så bra men när vi gick och fixade hittade vi skelett av en helg, ett helt huvud och grejer. Också höga skogsmullepoäng.


Här uppmuntrades man att hjälpa till med lite skit. Det är ju ibland rätt gött. Här rev Aron och Joel en trädkoja som var halvrutten. Joel ska ha en liten festival här snart så folk valde ut lite ställen där vi ska bygga några sjyssta kojor! Själv gillar jag inte att göra saker halvdant så jag letade runt en del efter träd som såg stabila och bra ut, gärna med så många närliggande som möjligt så man har lite valmöjligheter och ger mer stabilitet men osäker på huruvida jag faktiskt kommer bygga något eller inte. Vore faktiskt rätt kul men lär ta både väldigt mycket tid och också en del pengar. Får se lite hur min ekonomi osv utvecklar sig. Vore kul att vinna mycket snabbt så kanske vi kan tänka oss att lägga en vecka på det där. De nästa 3-4 tråkiga bilderna är där jag tänkte sätta min koja!















Sen hade vi gött gitarrhäng och sen åkte vi dagen efter! Tänkte, som alltid när jag spelar med Aron och dom, att jag verkligen måste lära mig massa mer musik (jag spelar samma sak hela tiden) men också att jag blivit en del sämre. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag knappt spelat gitarr på ett år men ändå. Tjingitjong!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar