torsdag 1 mars 2012

Februari slut, pokermånaden och lite annat

Lite otydlig kan tyckas. Skönt med skanner dock!

Hej gott folk!

Ska väl inte skriva en februarisammanfattning nu, vet inte om jag minns vad som har hänt just nu, känner mig lite skum nu med världens konstigaste sömn, lite instabil fast är ändå glad :). Idag var det en rätt tung dag med extra mycket föreläsningar, beställde lite kinamat hem och spelade lite poker. Skannade in massa av våra dokument, är värt att ha en skanner men tycker inte det blir sådär superbra hur man än gör. Kanske inte så konstigt dock med tanke på priset. Ibland blir det dock skitbra, fattar inte riktigt vad grejen är. Bla bla bla.

Pokerfebruari
Förra månaden var det minsta antalet timmar poker jag spelat på minst 2 år (så länge har jag skrivit i antalet händer) och i februari slog jag det rekordet rätt rejält ifrån 12500 händer till 8000 händer. Låg en del plus först, tappade sen typ 20 papp, tog tillbaka det där och slutade på ett pytteplus på några tusenlappar. Känns om att jag hittat en bra nivå nu, nästa månad kommer jag nog försöka köra mest headsup (1 vs 1) och fördelen med detta är 1) bör vara mindre varians, dvs jämnare plusresultat och 2) det bör ge en massa tid till att plugga då man mest sitter och väntar på att en fisk ska sätta sig ner. Nackdelen är eventuellt att min tanke om att göra en sak i taget går rätt mycket i soptunnan för jag är ganska säker på att i längden kommer det alltid vara så att man kommer plugga 15 minuter i taget, spela 5-30 minuter, plugga 15 minuter osv osv osv. Vi får se hur det blir i längden helt enkelt, jag har nästan aldrig kört 100% HU över en längre period. Ska bli ett intressant projekt ändå. Ska vi säga att jag BARA får köra HU i mars? Hmm, första två veckorna iaf, deal!

En kul sak btw är att jag faktiskt har plussat på poker 5 månader irad, det har nog inte hänt på säkert 3 år skulle jag tro. Kul, vi kommer lägga typ allt till eventuella resor i påsklovet och på sommaren. Fem av fem toasters!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar