måndag 4 februari 2013

Indiskt, fond, partyparty och return of the diskmaskin!

Haha det skedde ingenting däremellan denna kvällen oavsett vad bilden antyder :).
Yoyo! Hängt två dagar irad med kanadensiskorna ons/tors, de skulle ut och jag var inte så sugen först men sen när vi blev klart med vårat arbete runt 10 så blev man sugen ändå! Gick dit där de bodde o tog en drink. Deras granne odlar weed och det verkligen bara osar den typiska sötaktiga doften i hela hallen. Höll på att säga att det var tur att ingen polisen kan ha varit där men sen kom jag på att det är lagligt att odla i sitt eget hem.

Cathy (på bilden) är ganska "out there" och överraskar titt som tätt, positivt o negativt. Verkar lite dum ibland men överraskar ofta med att dra en bra analys eller säga något smart. Iaf den dagen så var hon sugen på att reta mig, jag tror att hon, inom loppet av typ 30 minuter fått in kommentarerna att jag har korta tjocka fingrar, att jag ser ut som en pojke och två andra grejer som jag inte minns nu. Kan vara lite payback för att jag har dragit några asiatskämt i skolan :D. Den bästa var när hon inte lyckades beställa i kaffeautomaten och jag sa att de inte tog emot origami. 

Sen kom det förbi en av deras vänner, hon här som jag lyckades ta en fin bild på :D:D.

Sen blev vi iaf upphämtade av en fransk snubbe som var väldigt sympatisk. Han körde oss till ett hus i el bosque som var fint och jag kände genast igen "klientelet"! Finns några afroengelska tjejer som verkligen hänger rätt stenhårt i sin egen grupp. Pratat lite kort med några och de verkar trevliga, pratade lite teppanyaki :). Typ hälften av de som bodde där gick runt i pyjamas vilket kändes som märkligt när man hostar en fest :). Nåväl, sen så gick vi emot doblon och kön var gigantisk. Klockan var halv tre och vi hade ju föreläsningar dagen efter och även om jag faktiskt hade trevligt jag bestämde mig för att dra hemåt. Slut på den kvällen!



Är helt fruktansvärt glad att vi fått en brand new diskmaskin! Hade inte klarat av en veckas handdisk mer.

Köpte en hel kyckling och gjorde sen fond på benen :). Ska göra risotto på den sen tänkte jag!





Spelade fotboll o stukade foten!
 Spelade fotboll i fredags med några. Det var kul, kände då att jag börjar få in passningar igen och istället för att missa passningar med typ 4-5 meters felmarginal så var jag nu nere på kanske 1-2 meter. Kändes kul! Vad som dock inte var lika kul var att jag stukade foten. Kändes först inte ont alls men antar att den långa promenaden hem gjorde sitt för dagen efter gjorde det skitont.

Detta ser inte alls gott nu men idag gjorde jag indisk mat. Det var asgott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar