söndag 19 februari 2012

Mycket trevligt party!

Igår var det party, drog förbi Mathias och spanade in hans lägenhet, det var väldigt fräscht, rent, stort kök, egen terass + pool och han betalar avsevärt mindre än jag. Problemet, vilket iom iofs är rätt stort, var att det låg rätt off emot madrid. Bara fem minuter men segt att inte ha någon affär i närheten och sådär. Tog en snabb drink där och hoppade på bussen som vi precis missade och bussarna måste gå helt skumt på kvällen för vi fick vänta en halvtimma på nästa. Så vi kom fram typ strax efter tolv och det var sjukt mycket folk. Både jag och mathias var lite sega och kände att vi inte var på samma nivå mentalt som de andra så fick köra på det klassiska knepet att dricka ikapp folk, moget!

Hon där tjejen som jag tyckte var söt ifrån förra festen var där och jag vet inte riktigt varför men jag var sjukt nervös inför det, haha. Senaste året eller två har tjejdetaljer knappt påverkat mig så mycket med ett enda undantag men det var ändå kul igen att jag kände något. Jag vill känna och likgiltighet är inget bra. Med det sagt så är jag inte kär eller något efter 2 sekunder, jag bara ville skriva att jag kanske är mottaglig igen. Är jag för privat? Läs itne min blogg då! Nu ska jag fortsätta vara konsekvent med att inte skriva om dejter och sånt utan avslutar detta ämne här.

Hursomhelst så blev det snart väldigt trevligt, pratade med massa olika roliga personer och sen tillslut hon jag nämnde och det var trevligt allround! Finns en kinesisk snubbe som brukar komma förresten som är rätt udda och han verkar väl kanske inte riktigt känna av sociala vibbar (han kysste en tjej två gånger typ helt random) rätt nyligen och jag vet inte, först tyckte jag han var rätt ocharmig men något med honom är rätt roligt ändå, haha. Skitsamma, sen skulle jag utmana alla i saker, en italienska lagade risotto till norrmännen och så och vi ska ha en risotto-battle snart och sen var det en tjej som jag utmanade till ghettobattle (vem som är mest ghetto) och sen skulle vi dra ut men då var klockan typ 5 så det var bara en timma kvar tills stället vi skulle till stängde så några stycken gick tillbaka till lägenheten.

En mycket trevlig kväll iaf! Me gusta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar