onsdag 20 mars 2013

NUC, deltaco osv



I denna har du en fullstor dator! Intel NUC! 1400 kr utan tillbehör, 2300 kr med.

Är rätt sugen på att köpa en sån här liten sak. Jag gillar verkligen att göra saker smått nuförtiden, sleek ska det vara. Har dock såklart inget större behov av en sån just nu, särskilt med två små ultrabooks som redan är små. Är väldigt sugen på att köpa något och göra om min stora dataklump men tror det skulle kosta mer än det vore värt.

På tal om smått, jag ska köpa två såna här för gamla hårddiskar som jag bytt ut emot SSDs;

och slänga bort min stora externa klump som jag har nu. Dessutom tänkte jag nog använda min 1 tb Lacie rikkiki till program som tar stor plats, autocad, Starcraft, cubase osv då USB 3.0-standarden gör att man kan köra program ifrån externa diskar.

När vi ändå talar om teknik. Har tänkt att jag är rätt nöjd med min mobil men jag tror jag kanske råkat repa skärmen lite så att den blir lite märklig, känner att det är en viss del av den som inte reagerar som den brukade göra. Testade sen att hålla min kompis frans galaxy s3 som verkade så himla gigantisk men den är så tunn o smal att det faktiskt funkade finfint och de mobiler som kommer nu har ju gorilla glas, vissa kan även hålla sig under vatten! Rätt skönt ändå. Är lite sugen på en sån men lär inte slänga ut mer än 3000 kr på en mobil nu längre så tror jag väntar tills någon LTE-version sjunker i pris, jag tror tom S3an finns för 3200 kr i dagsläget och det var innan S4an lanserades. Ska nog iofs testa en sista gång att installera ICS på min xperia sola och hoppas att det nya lagget försvinner, det får bli under lovet nu nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar