fredag 28 december 2012

Scorched tundra - Konsert!

Hit skulle vi
Aron är glad!

Linus med!


Första dagen jag var social med kompisar! Träffade Aron och Linus hemma hos Aron på hisiiiingen. Drack lite vin och öl och planen var att gå på Alexis scorched tundra festival, fem band som spelade, jag halvkände väl tre av dom som vore kul att se. No Hawaii, Zombiekrig och Eldrimner. Annars kände jag att det var för mycket metal för min smak men massa kul folk. Sen kom Kicki och vi hängde lite, jag kände inte för att gå till Sticky så tidigt. Trevligt!!

Först var det No Hawaii som spelade. Stort band. Det är coolt. Musiken var väl okej. Märkte förresten att jag blev rätt kalas, konstigt då jag ju drack mest vatten. Jag snackade massa skit, kanske glad för att kunna prata svenska. Typ så snackade jag med en i bandet som hade åkt dit för att spela, så kom en annan och sa hej då, så berättade jag någon asointressant historia om henne och han måste varit så uttråkad. Nåväl!

Sen var det Zombiekrig och det var väl lite coolt, jag går väldigt mycket från att gilla Axels stage presence till att störa mig lite. Mest så tycker jag det är rätt coolt. Mellansnack är också nice. Jag vill också göra musik! Får kanske ändra prioriteringar lite, eller vafan, det får komma om det kommer.

Posten var sen förresten för att jag lämnade min väska o kamera hos Aron och dom. Först funkade förresten inte mitt eyefi-kort till kameran men nu funkar det asbra, wihooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar