lördag 30 oktober 2010

Woho, mr popular!

Det verkar som jag är mr popular. Men bara i bloggvärlden :). Loggade in och kollade antalet besökare och det har ökat riktigt mycket det senaste, tycker det är superkul även om jag får mindre kommentarer nuförtiden. Antalet mindre kommentarer beror väl antagligen på att det var några pokerhaters som skrev att jag var värdelös hela tiden och nu när det går bra så är de tysta :).

Men hursomhelst vill jag tacka alla läsare och har någon ett tips på hur man kan liksom "marknadsföra" sin blogg eller liknande så får ni gärna hojta till, antingen i kommentarer eller kanske genom att maila goran@goranheintz.se.

Ta hand om er iaf, nu ska jag gå hem och försöka lista ur varför inte cubase och guitarrig funkar perfa så jag kan spela in muuuusik!

5 kommentarer:

  1. Tycker du bara skrivit att det går dåligt här i bloggen så om det är "pokerhaters" så borde antalet inlägg inte minska.

    Skriv ett inlägg där du ber läsarna lämna en kommentar var så du ser hur många som verkligen läser här och inte bara kommer hit pga en träff på något ord i en sökmotor.

    SvaraRadera
  2. Antalet kommentarer menar du?

    Man kan se hur många återkommande besökare man har och lite övrigt.

    SvaraRadera
  3. Ja, om du ber de som verkligen är här för att läsa din blogg att skriva en kommentar så ser du hur många läsare du egentligen har som följer denna sida av en eller annan anledning.

    SvaraRadera
  4. Va, läste du vad jag skrev?

    Annars funtar jag på att göra en liten undersökning. Typ de folk som orkar får skriva vad de är intresserade av, pokern, dagliga statusen eller random funderingar eller inte.

    SvaraRadera
  5. Tror det är typ 4 unika läsare + Kicki.
    Jag loggar in minst 10ggr per dag. Just love u blogg! Du skriver alltid så ball och konstigt! Keep rocking!

    SvaraRadera