lördag 2 oktober 2010

Jazzhuset



Tog en liten bärselius med lite folk på andra lång och sen vidare till jazzhuset. Brukar ju mest vara klubbar där på veckodagarna för folk under 40 men ikväll var det nåt. Hursomhelst så är jag inte ridicolously goodlooking som andra i sällskapet och var inte lika populär som andra. Hursomhelst.

Så jag kom hem typ halv tre och nu är det ghost hunters. De försöker iaf göra ett seriösa intryck och övertyga "skeptikerna" om att deras övernaturliga skit faktiskt är trovärdigt och helt klart gör de bättre intryck än de svenska motsvarigheterna. Typ så avfärdade de faktiskt nån grej som typ damm som såg konstigt ut i kameran eller nåt i den stilen.

Vad jag iaf tyckte var rätt talande var när de berättade att de hade hittat ett hemsökt slott i irland. En av killarna var rädda för att flyga och de gjorde en liten vinkling om det där. Han sa att han försökt behandla sitt problem. Han hade kontaktat ett medium, en hypnotisör och även träffat läkare om sin rädsla. Bara det där visade ungefär hur illa det är. ETT MEDIUM. EN HYPNOTISÖR!! Så extremt jävla objektiva och vetenskapliga är dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar