fredag 8 oktober 2010

Ny dator :)


Det är rätt nice ändå att man nu superlätt kan få en jättebra dator i ett snyggt och kompakt format som den här. Ska beställa denna idag och den har även fjärrkontroll och display som ni ser samt att den blir riktigt späckig. Blev först lite osäker för jag vet inte riktigt vad jag ska ha för TV-kort (jag vill ju kunna spela in program och kunna pausa osv i direktsändning!) då min bror sa att det bästa TV-kortet som fanns på marknaden inte finns längre och att inget som är ute just nu är särskilt bra men sen insåg jag att jag ju inte direkt behöver köpa allt samtidigt och under tiden vore det bara jäkligt nice att kunna kolla på mina serier i Full HD på TVn och inte på laptopen.

Det enda som är lite dumt är att denna dator kommer bli kraftigare än den på kontoret och att jag egentligen vill ha den bästa datorn till kontoret. Men den där har ju en gigantisk datorlåda osv och man kan ju göra en sjysst uppgradering av datorn för liksom 4000-5000 kr (jämfört med tidigare då man kanske var tvungen att lägga ut minst 8000 kr+).

3 kommentarer:

  1. Tja !

    Jag ska till casinot imon lördag ifall du har tråkigt...

    /BoråsMange

    SvaraRadera
  2. Ahh, en snubbe ifrån lysekil ska spela turneringen imorgon också. Jag är lite sugen fast tror att mitt saldo är lågt nu när jag precis köpte ny dator. Eller tar du en carbon-transfer?

    SvaraRadera
  3. sure np jag är där vid 19-20 nån gång imon hör av dig om du e där

    /mange

    SvaraRadera