söndag 28 april 2013

Costume party with brazilians


Igår var det utklädnad med filmtema på tapeten. Jag var wonderwoman fast undercover, det innebär att jag hade en kavaj och en skjorta. Det funkade även som gudfadern. Tjejer har förresten så jäkla taskig smak när det gäller maskerad, jag har hört flera gånger vissa gillar halloween etc för det är den enda kvällen där de kan klä sig slampigt och att det är okej. Jag låter det vara osagt men oavsett borde man förbjuda att vara pirat, häxa, sjuksyster eller cowboy, det är ett kreativt brott.

Kände inte massa på den festen, det var lite stelt i början. Sen gick det bättre och blev trevligt fram tills polisen kom. Grejen var att de kom och sen var det en tysk stor tjej som inte bodde där som började köra ut alla med hänvisning att polisen kom. Hon skrek och skrek otroligt överdrivet aggressivt och sen frågade jag hon som faktiskt bodde där och hade festen om polisen var utanför men då sa hon att de kom för typ 30 minuter sen men stack. Försökte säga det till den galna tyska tjejen lugnt, trevligt och sansat men hon sa bara "okej men alla måste ut". Då upprepade jag igen ÄNNU tydligare "Listen to me. The police WAS here but now left" och så fortsatte hon skrika. Tror jag inte sett något liknande psykbryt i mitt liv faktiskt. Men men, var tvungen att gå upp tidigt idag ändå så det gjorde inte megamycket heller, jag fann det bara bisarrt att hon som inte bodde där slängde ut alla emot viljan av de dom bodde där.

Sen gick vi hem och lagade lite, tydligen brasiliansk korv och stroganoff och då lärde jag mig att brasiliansk mat kan inte vara särskilt stark alls för Borja la i en chillfrukt i en hel gryta och tjejerna typ dog av hetta medans jag och Borja tyckte det var rätt standard.

Nu ska jag jobba, hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar