torsdag 4 april 2013

Ouya - Retake

Hej hej!
99$ kostar denna spelmasking som har en quadcore med 1,7 ghz processor samt kontroll osv som kör en egen variant av android.

Jag har inte varit superintresserad av Ouya som spelkonsol, jag är inte så spelsugen och det verkar inte finnas några jättekul spel, spelar ingen roll hur billig den är. Nu så! Kom jag ju på att det är ju en finfin billig enkortsdator som jag däremot ÄR sugen på. Gud va dum jag är att jag inte tänkt på det innan.

Hade ställt in mig på livet som fattig student rent mentalt men jag tror jag kan kanske tjäna pengar igen. Anledningen är att jag har börjat köra lite lowstakes PLO vilket har givit en riktigt fet winrate över ett halvstort sample redan och det sköna med det är att det är så lågt att jag inte bryr mig om en dålig dag. Det betyder ju såklart också att man inte kan tjäna lika mycket heller men just nu när jag inte har så mcyket PLO-volym tycker jag det känns okej, drar man 3,5 BB/100 så tjänar man dryga 76 kr/timman vilket såklart är piss men inte om man ser det som en hobby och ett startskott efter ett katastrofhalvår så ser jag det som ok. Har jag nuvarande WR på 6,34 så bör det ligga på ca 100 kr/timman och vore kul att få in 20-30k händer med fin WR så man kan börja gå upp lite. För tidigt att säga något dock.

Men hoppas att jag kommer kunna tjäna cash igen på regelbunden basis och köpa lite kul skit samt spara undan en hel del. Det där med CSN och lång studietid börjar verkligen bli mer o mer av en verklighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar