fredag 5 april 2013

Kuggar i hjulen och bloggrivaler :D



Lägger upp några gamla bilder från en trevlig middag


Hej hej! Första veckan på terminen var mestadels trevlig med några undantag. Detta inlägg kommer inte bli så infattande men jag kanske borde skriva veckorapporter istället för 2-4 ggr i veckan som jag gör nu? Jag tänker mig att jag kan hålla det kort det som är mindre intressant och sen välja vad som jag vill fokusera på. Det lät som en idé helt klart, jag tror jag kör på den. Förresten, min telefon funkade först väldigt bra efter ICS-installationen men nu är den så trög att jag blir tokig. Ska försöka ominstallera den i helgen men har faktiskt försökt ta lite bilder o skit men den är så seg att jag inte orkar. Kommer kanske också vara rätt tråkig framöver då jag har en hel del cash i en bank som verkar gå i bankrutt då de har finansiella problem och nu vägrar svara på mina mail eller betala ut mina pengar samtidigt som jag börjar få lite ångest över stora CSN-lån, inte just nu men för framtiden så tänkte att april blir den mest ekonomiska månaden sen, ja, sen jag bodde hemma sist.

Bloggrivaler - An old face!
Gick in på aftonbladet och skulle läsa om Nordkorea, det är såklart sjuk vad som händer. Lyssnade också på Filip och Fredriks podcast och tyckte det var lite kul att de tog upp vad jag också tänker. När jag går in så hoppas jag nästan att de bombar något rent instinktivt men självklart så på ett tankesätt mindre som en reptil och mer som en människa så önskar man ju såklart ingen något sådant hemskt.

Iaf! Jag skulle inte säga det utan jag skulle mest säga att jag såg att någon jag kände tidigare verkar ha blivit en stor bloggare! Tyckte mig känna igen en lite liten bild på deras hemsida och ett klick vidare så visst var det så! Är lite negativa grejer förkopplade indirekt med denna person men bortser ifrån det och tycker genuint det är lite kul att det verkar gå bra! Ingen blogg i min smak dock.

En positiv notering är förresten att jag precis plussade tredje dagen irad på poker vilket är kul efter några månaders kassa resultat. Kollade också tid osv och spelar runt 30 timmar per månad, tillskillnad emot runt 120h som var fallet innan.

Kuggar i hjulen för San Diego?
Just det! Jag höll på att tacka ja till San Diego-platsen i september men kom sen på att CSN kanske inte godkänner skolan och thus inte ger studiestöd. Rent spontant känns det osannolikt men får ringa via skype imorgon och dubbelkolla. Det största problemet är väl inte huruvida skolan är seriös utan det faktum att den verkar relativt liten och helt för arkitektur vilket kanske innebär att jag blir den första svensken isf som varit där. Detta betyder kanske då att den ej har prövats som godkänd skola eller ej och jag måste ju ge besked rätt snart, har inte tid att högskoleverket ska göra en fetinganalys. Känns dock som det där nog ordnar sig.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar