torsdag 10 januari 2013

Jul, Borås, Madrid osv!






Hej hej! Sjukt mycket lättare att ta bilder osv så jag tänkte mest slänga upp lite bilder och kommentera dom lite kort. Är ju i Madrid nu, haft lite introdagar idag och igår, läraren kom dock inte idag, haha. Han ska tydligen vara sjukt intressant men också tydligen sjukt krävande så man får förbereda sig lite. Känns dock ganska viktigt att komma första lektionen, sitter i skolan nu och tänkte köra lite spanska, sen blir det första träningspasset till nya gymmet. Nåväl, bilder ska laddas upp nu! Blir en del random.

Gjorde lite mat till pappa! Quinoa+ris-grejen är ju rätt trevlig.


Min nya standardrätt när jag inte är superhungrig! Insalata tricolore. Buffelmozzarella är rätt viktigt. Vanlig mozzarella är ofta för gummilik imo.

Träffade min kompis i Borås på fredagen och vi åt tapas och kollade in lite fina ställen på fredagskvällen.

Hon har blivit gymgalning och jag fick hänga med o testa på lördag förmiddag. Det var asgött verkligen. Testade även mina nya hörlurar gjorda för gym och det var fantastiskt, vilken frihet!

Sista helgen gick jag ut i Alingsås av alla ställen. Var en trevlig förfest på lördagen och sen skulle vi ut. Blev lite antiklimatiskt vid utgången då min kompis ville gå tidigare och trodde alla skulle komma direkt efter, det blev att vi stod o väntade säkert 45 minuter utanför, hon glömde sitt leg o skit. Sen gick vi in på "Hotellet" och dansade i några timmar. Såba. Tycker det var en okej kväll oavsett men tyckte det var lite kul att se stereotypen av utstaden när folk bara cruisar runt i gamla volvos på natten.


På söndagen hade familjen ett litet kalas för moi eftersom min  födelsedag  den 11e är jag i Madrid.

 

Min kissekatt som jag älskar så otroligt. Återigen slåss jag över  hur mycket kärlek man kan känna för något som  inte ens kan prata.
Denna bilden var allra gulligast  för detta är det rum jag sover i bollebygd iaf som mestadels är oanvänt annars. Detta är en flyttkartong med mina kläder och normalt sett är Koss aldrig där men nu då så efter jag varit där så hoppade hon ner där för den kanske luktade mig. Jag vet inte.


Köpte ett par quality-lurar inför resan. Var lite impulsigt, funderade på dessa innan men  även om de verkar bra så har de lite nackdelar med. Skulle säga att det nu känns som ett okej men inte fantastiskt köp för 399 kr, verkligen superskönt med trasselfria sladdar men har lite andra negativa egenskaper.

Noterade att de hade byggt om landvetters flygplats och dessutom erbjuder nu gratis wifi (om än begränsat) men tyvärr hade jag inget aktivt telefonnummer vilket gjorde att jag inte kunde få verifieringskod :(. Snyggt var det iaf.
Kul på flygplatsen; Roller piano. Som ni märkt är jag rätt fokuserad på smarta och smidiga grejer, dvs de ska ta liten plats nu. Anledningen är som sagt för att jag har för mycket skit och för lite plats. Detta koncept var lite kul imo, funkade bättre än jag trodde det skule göra.

Käkade en trevlig satay på Schiphols flygplats. Fast de sa inte satay, de sa "sateh" vilket ju är kul :).

Var en rätt fin solnedgång när jag flög tyckte jag!


Påminn mig att köpa en ny "kaffemaskin" om  pokern fortsätter bra i januari. Sa jag att det har börjat under omständigheterna när jag gick tillbaka tilll FLSH asbra?


Köpte lite gatorade-kopia och en billig träningsmatta (3€) för att kunna göra lite övningar hemma. Det är rätt gött  om man känner sig seg och inte orkar göra ett helt gympass.


Köpte förresten ett nytt gymkort så nu ska jag börja träna precis vid skolan. Nu passar det nämligen asbra för nu har vi ett sent schema + luncher vilket innebär att man faktiskt kan kombinera skola+träning i sträck och vad som är ännu göttigare är att det öppnar upp för massa andra bra saker. T ex kan jag gå o ta en dusch eller ett bad om jag har håltimma och t ex jogga till skolan, duscha där och sen ha det gött. Ska fixa ett eget skåp i skolan förresten så jag alltid kan ha ett backup-träningskit där.. Asvärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar