söndag 10 januari 2010

Soft utgång och bakischill hos Joel

Lördag
Igår var det trevligt men tyvärr var jättemånga som annars skulle kommit bortresta/sjuka så det blev en rätt lugn kväll. Elin och Matilda hade tagit sig ifrån Borås och jag trodde jag skulle få Elin att släppa loss och ha en grym utekväll då hon alltid är så lugn (och nykter) men misslyckades med det uppdraget :).

My name is Conrad
Men var iaf väldigt trevligt och sen blev det ut på Styrbord babord av alla ställen och jag fick för mig att byta namn för en kväll. Man känner sig alltid lite extra utsatt av att heta Göran :). Om man skulle göra bort sig och heter typ Johan så vet man ju inte direkt vem Johan man talar om men ett namn som ingen ung människa heter klingar fast mycket längre, på gott och ont givetvis :). Jaja.

Chill hos Joel
Orkade inte åka hem sen så jag köpte McDonalds och sov på kontoret och när jag vaknade frågade Joel om jag ville spela tvspel och chilla hos honom. Så min söndag spenderade jag med Joel, Emelie och Aron och såg en bra film och en riktigt dålig. Ett hett tips; Man kan vara rätt säker på att om Carmen Electra är med i en film så är det garanterat dålig. "I want candy" kan vara en av de sämre filmerna jag har sett.

Ny inkomstidé!
Detta kanske bara orkar läsas av män (ja, jag generaliserar) men tänkte iaf nämna en kul grej! Jag ska återigen hyra hjälp, ska betala 2 kompisar för ett litet experiment. Det finns en sida som bevakar oddsen på typ 100 olika bookmakers och ibland finns det ovanligt bra odds uppe. Säg att Unibet har missbedömt hur stor chansen är att det blir 2 röda kort i en viss match och ger oddsen 25 ggr pengarna istället för 15 ggr pengarna som alla andra sidor har för odds. Då kan man satsa pengar på det och förväntas göra en vinst även om det bara är ca 7% chans att det faktiskt blir 2 röda kort (100/15) så vinner man en jäkla massa när det faktiskt händer. Hursomhelst så kan man satsa på 100 såna här bets och funkar detta system så borde man kunna göra 20-40% vinst i längden och det vore nice. Hursomhelst, jag testade att satsa 100 kr på 3 resultat ifrån denna listan och även om jag räknar med att bara vinna typ 1 på 10 så har jag faktiskt redan vunnit 2 och idag vann jag en med 13.7 i odds! 1270 kr i vinst, yeay! Så nu har jag faktiskt tjänat pengar på min slappissöndag :) vilket är nice!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar