onsdag 20 januari 2010

Bikinis att undvika



Det kom lite som en chock för mig när jag fick reda/insåg att majoriteten av tjejer inte klär sig för killarnas utan för de andra tjejernas skull. Det förklarade en hel del men någonstans måste det väl vara en kompromiss, eller?

Jag tänkte på detta när jag såg ett program, det finns nämligen en bikini som verkar bli mer och mer populär trots att den är grotesk.



Köp ingen sån skit med ful maggrej, alltså, det är helt vidrig. Förstår att vissa tjejer inte vill visa magen osv men då är fan tom baddräkten bättre. Usch och blää.

Något annat som är usch och blää är tubbikinis m.m. Tub i allmänhet gör att ens bröst ser hängiga ut och jag har nog sett max en handfull tjejer som klarar av att bära upp det utan hängbröst-effekten. Usch där med.

Detta är en modell ifrån Victoria secret och ändå ser det rätt lame ut. Tjejer, köp en relativt standard modell och köp inga av dessa ovan. Då kan vi killar i gengäld lova att inte köpa speedos.

3 kommentarer:

  1. Vem bryr sig? På riktigt.

    SvaraRadera
  2. Vem orkar skriva ett långt inlägg om bikinis och badräkter? Är det något du har tänkt på länge eller?

    SvaraRadera
  3. ääh va e det för tråkig anonymskrivare? Jag håller med! string-på-magen-bikinin är hemsk!!! miranda kerr skulle kunna va het i den men ingen annan hehe.

    SvaraRadera