fredag 15 januari 2010

Egypten - Here i come!


Yeay! Nu har vi bokat en resa till Egypten, Sharm El Sheik för att vara specifik. 2650 pix med hotell (grattis, hallå!?) och då drar jag och DannieBoy den 24e januari. Ska bli riktigt nice och kanske kan bli brun på köpet, fett nice. Dock hört att alla blir magsjuka när de åker dit men jag känner att jag är lite mer härdad så jag hoppas att jag överlever ;).

Hittade pengar! Yeay!
Btw, hittade igår 3500 kr på ett gammalt konto, annars skulle jag nog inte bokat. Det är väl både fördelen och nackdelen med att vara gambler, man har så många konton som man vinner och förlorar på och massa lojalitetsbonusar och sånt som kommer i efterhand och lite då och då loggar man in och blir positivt överraskad då man hittar pengar som man inte visste fanns.

Tjejpanik
En annan btw; Jag har alltid tänkt att det är otroligt tjejigt att handla på sina impulser och känna en plötslig panik över en situation och helt frysas upp. Men nu i vinter har jag haft min första sån känsla, om än en ganska mild sådan. Jag har verkligen känt att jag MÅSTE komma ifrån göteborg, även om jag egentligen borde vara mer sparsam pga ett ekonomiskt dåligt 2009.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar