onsdag 31 juli 2013

Mexiko och fortsätter fint

Idag är min lediga dag! Eller jag ska bara jobba 2timmar tänkte jag. Har hållt på o fixat med att "systematisera" min hårddisk och slänga över alla bilder, allt skolarbete etc i välorganiserade men framförallt uppbackade mappar. Som säkerhet har jag 440 gb effektiv space intern hårddisk som synkar med en lika stor extern hårddisk en gång i veckan. Skriver även lite text-filer med förklaring för att ha bra kontroll, sedan även kör auslogic file duplicator för att spara lite plats. Finns ju rätt billiga hårddiskar med typ 3tb nu men för mig duger det där finfint, det är ju serier och liknande som fyller en hårddisk och dessa behöver inte backup.

Pokern!
Den går faktiskt oväntat bra! Kör sjukt lågt, ligger antagligen över "väntvärdet" vilket inte hör till standarden och efter 48h effektiv tid har jag en timlön på 271 kr. Fortsätter det att gå bra hoppas jag kunna gå upp nästa vecka på ytterligare en nivå i mitt "insatsintervall" där pengarna är avsevärt bättre men jag ska ta det rätt säkert hade jag tänkt. Känns jättekul iaf att det funkat och också rätt stabilt och hoppas det kan fortsätta så.

Mexiko!!
Vad som är lite mer tröttsamt är min fot då men framförallt att det blir rätt ansträngande att lämna huset. Innan hade jag inga problem med det men nu klarar jag inte av att vara på samma ställe så himla mycket. Blir lite rastlös. Ska nog börja ta en latte utomhus på regelbunden basis och det gör jag nu, på Jups för att vara specifik! På tapeten är att, i den mån som det går, planera en liten Mexikoresa i sommar. Faktorer som påverkar stort är ju huruvida det blir San Diego eller inte (tidpunkten och "insparningen" på resan dit) samt även om jag får in mycket mer extrapengar och tanken från början var ju att ta typ billigaste flyget, åka dit och om jag inte gillar stället i sig så tar jag buss/flyg/whatever till Puerto Vallarta där det verkar bra. Flygpriset verkar nämligen variera mellan 5-10k varav sistaminuten-grejer har rätt spridda orter. Lite osäker på vad allt kostar också, boende är väl det som går på mest. Vi får helt enkelt se, australiensiska skolan var sjyssta och jag TROR min framtid nästa läsår är bestämt nästa vecka. Vore kul att kunna resa runt lite i centralamerika men som sagt, vet ej hur länge min resbudget räcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar