måndag 29 juli 2013

Lugna tider, varberg med morsan och är nybliven farbror!

Hej bloggen! Halv-longtime no see. Har varit i Varberg i helgen för att fira morsan som fyllde år igår. Träffade även min bror+fästmö samt min brorsdotter för första gången vilket var kul! Alla bäbisar ser ju likadana ut men ändå gulligull och lite speciellt att ha hon i armarna. Vi käkade och tog det väldigt lugnt. Skönt att slappna av lite, inte för jag stressat supermycket det sista men ändå!
Flaskcola = godast

Har äntligen kunnat skita i robocop-stvölen och hoppas och tror jag kan gå rätt fint om några dagar, även om det gör ont. Det farliga är eventuella felsteg som ju kan hända. Ska få röntga den 2a augusti vilket jag finner väldigt sent och ÄNNU värre är att det tydligen ska ta satans en vecka och nästa tid är 12e augusti vilket är fruktansvärt tråkigt och irriterande. Jaja, att gå är väl den stora grejen även om jag skulle uppskatta att träna och ja, i Mexiko vill jag gärna vara helt frisk.

Kör lite pokerteori på tvn, gött med teknik!

Angående San Diego så blir det mer komplicerat men jag hoppas verkligen inte det är en dealbreaker. Skrev jag om detta? Hursomhelst så är betygsvalideringen WES.org en jäkla skitorganisation på alla sätt. Jag måste iaf göra detta och skickade in betyg ifrån Australiensiska colleget och Spanien då (man fick välja högst 2) och gjorde detta och nu begär dom skolan att själva skicka skiten fysiskt och det var ju 2007 så det är inte helt lätt. Jag fick ändå tag i dom men ja det var inte så lätt. Dessutom kan de ej strunta i australien-delen som inte är så värst viktig och bara skicka spanien-grejen som redan är godkända. Sen ringer jag och ja, de är inte särskilt hjälpsamma alls. Har kontakt dom ofta och de svarar en gång i månaden, oftast inte med ett giltigt svar egentligen. RIktigt tråkigt men jag hoppas som sagt inte det blir en dealbreaker.

Nu är jag påväg tillbaka till GBG, ska käka lite middag med lite olika men generellt blir det en lugn vecka med väldigt mycket poker, kul att förra veckan gick så bra direkt och hoppas det ska flyta på fint. Hoppas kunna lägga ytterligare lite cash på resan så har man flyt så kanske jag kan resa runt lite i central/sydamerika istället för att vara stationär i Mexiko/Colombia vilket iofs också vore awesome.
Viktigt att skriva ner tasklist för dagen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar