måndag 12 augusti 2013

Jogga om en månad, still waiting osv

Ey yo! Läget? Way out west är över, det var kul! Bäst var nog Håkan. Eller jag vet inte. Jag kände mig lite lurig som tog med mig fickplunta för att undgå svenska alkoholpriser! Jag gillar ordet lurig!

Skitsamma! Idag var jag på läkaren. Han var en rätt chill snubbe, där märktes att vi var runt samma ålder vilket nog kanske inte hänt mig med läkare. Det har väl hänt men det har inte påverkat samtalet. Han sa iaf att han checkat bilderna (de togs för 10 dagar sedan) och det är lite benbitar som är av som dock kommer växa på plats om ett tag och jag slipper operation. Han gissade att jag kunde börja jobba om en månad. Rätt lång tid men samtidigt har det inte känts så bra liksom så det är väl finfint!

Ska fortsätta att jobba och förhoppningsvis få bra besked angående San Diego, jag går in och checkar statusen på WES-ansökan hela tiden. Det står "Documents recieved, pending evaluation" och har gjort så sen onsdags. De bör verkligen vara klara nu. Vad jag hoppas är att jag loggar in, det står bara "documents accepted, sent to institution" eller något i den stilen vilket bör innebär att allt är grönt och jag får 1 månads extra sommarlov. Det vore faktiskt rätt nice.

Har fortsatt jobba, funkat okej men nyss precis hade jag en helt sinnessjukt session på 2 timmar och 15 minuter där det var typ 4 megaggron på varsitt bord och så dom spelade så innebar det gigantiska potter med massa personer i. Det kan bli ungefär som det varit när jag spelat på casinot, man kan vinna rätt stort om man får bra händer men det blir väldigt väldigt dyrt för de allra flesta. Det är när man har såna spelare som man vinner sjukt många BBs men idag då förlorade jag alltså nästan 4lax på denna tiden och vi snackar riktigt låga stakes. Det är rätt sjukt men det kommer väl igen. Hursomhelst så betyder detta nog tillsammans med förra veckan att min timlön drygas ut fortsatt. Lite synd men det är så det är! Blir en film, känner jag mig pigg och glad så spelar jag 1-2 timmar till för typ 6-8 timmar för hela dagen. Annars lägger jag mig tidigt och börjar igen imorgon.

Hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar