lördag 20 oktober 2012

Sprayning, fixad telefon, inredning!!

Låda under sängen = bra

Numera svart!!

Nu har EN av mina örter börjat växa ordentligt. Dock var det koriander och ja, det visade sig att jag fortfarande hatar koriander. Trodde det kunde vara fröna som jag kanske inte gillade men nej, bladen var inte så goda.

Vi skulle göra en modell av en kroppsdel i skala 1:1. Kände ingen större kreativitet-inflöde av denna uppgift, kändes rätt begränsat men jag vet inte.

Poker

Hej! Igår så spelade jag poker för en gångs skull. Skrev jag att jag inte nästan spelat någon poker alls på typ 2 månader? Jag är överraskad över mig själv! Igår spelade jag dock en hel del, det gick rätt bra faktiskt! Hade rätt skönt flyt samtidigt som det var massa torskar, jag var uppe i +6000 kr men sen slutade jag +3500 kr vilket ändå var nice! Är plus ca 2400 kr för månaden därmed. Lär spela lite live snart i casinot i madrid men känns som 4-5 timmar per vecka känns rätt lagom för mig.


Fixad telefon

Skrev att jag fick en liten spricka i min nya telefon vilket gjorde den obrukbar tyvärr även om allt svarar osv (hoppas jag får det fixat billigt/gratis). Väldigt tråkigt, ska skicka den till sverige men som tur var har jag en reservtelefon här. Den har inte jättebra presetanda alls men det finns ett forum (XDA) där massa sjyssta "hackers" tar versioner av android etc och gör egna förbättringar etc när utvecklaren har givit upp vilket gör att man ofta kan uppdatera sina telefoner trots att man egentligen inte borde kunna göra det. Nu har jag t ex senaste 4.1 android istället för 2.3.6 som är officiella vilket alltså är splitternytt!

Vägen dit var dock tuff. Jag råkade nämligen crasha telefonen under installationen så endast felskärm kom upp och den var tämligen död. Kändes rätt surt men genom lite "hacking" så lyckades jag återställa den och nu har jag en fungerande telefon! Förhoppningsvis fungerar även 3g vilket av en märklig anledning inte funkade innan. Det är ju sjukt störande. Har inte varit utanför huset än och därför inte kunnat testa.

Sprayning och inredning!

Har varit på ikea lite. Var nära på att köpa en hylla men kom på att jag ju har en hylla som jag skruvade ner och den var i ek vilket inte passade alls med mitt skrivbord (vilket den ska vara över) så istället för att köpa en ny så sprayade jag den svart, borrade håll ovanför och ska nu sätta upp den när det torkar. Kommer bli asgött då allt är lite i oreda just nu, särskilt mina papper och det är surt att spendera 10 minuter på att leta papper när man bara vill börja jobba direkt.

Köpte även en låda under sängen och ska organisera om lite så jag vet vart allt är och ändå har plats över. Blir nog bra tillslut. Är sjukt sugen på att köpa en väggmontering jag såg på mediamarkt men undrar hur glad hyresvärden blir då samtidigt som jag ju faktiskt förlorade en del pengar i september och inte vill köpa alltför mycket shit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar