söndag 14 oktober 2012

Long time no see!

En ful men lite kul modell jag gjorde för en grej i skolan


Houseparty i Sol med farlig klädupphängning!

Märklig byggnad i Madrid

Icehockey!

Många våningar i nattklubben Kapital

Svårt att ta bilder :)

Lite forces och sån skit

Kommit upp en ny bootyclub som granne till Ernst. Extra roligt att ta upp när vi har en Jose som fyller år!
Hej! Long time no see! Jag tror det kommer vara det framtida tempot förresten, 2-3 ggr per vecka istället för tidigare. Mycket har hänt, jag har gjort massa saker! Jag har haft besök ifrån sverige, kollat hockey, spelat fotboll, köpt gitarr, börjat plugga, gå ut massor och lite sånt där. Skolan har förresten börjat lite mer på riktigt nu, lite varierande på vad för ämne vi snackar om men jag har en hel del att läsa nu och en fet redovisning nästa vecka. I torsdag har vi besök ifrån en italiensk tjej som pluggade här och tyckte om det väldigt mycket och kom på besök nu. Vi gick till en mexikansk restaurang och körde lite tacos, energinivån var rätt låg men vad min erfarenhet har visat så är blir man generellt väldigt trött av att turista hela dagen. Gå runt långa sträckor alltså. Den kvällen slutade på kapital för några av oss, osäker på vad som hände där, jag hade inte druckit mycket alls men när jag tänkte tillbaka kvällen så minns jag bara några få saker.

Dagen efter så fyllde Jose år, en britt som är trevlig som hänger hos Ernst, Lilo och Daniells ofta. Jag sov över där och de började dricka vid typ 4. Jag är just nu rätt trött på alkohol men främst på att vara trött dagen efter så jag avböjde trots en del vänligt hets. Sen gick vi ut vid 9 till Chueca då det var någon national fest där (public holiday) men vi var väl på fel bar eller något, vi märkte inget. Det var för övrigt en dyr gin-bar där de hade typ 40 typer av gin. Jag gillar tom collins men jag gillar definitivt inte gin & tonic, blev vatten för mig och var lite sugen på att också beställa strutsburgaren men tyckte 15€ var lite saftigt för en burgare! Förresten är jag nu i en lite halvlustig ekonomisk situation som jag nog aldrig varit i innan. Sen jag började här så bytte jag ifrån en bank till en annan och jag gör nu en månadsöverföring på 7400 kr till den nya banken varje månad. Än så länge har jag klarat det där med marginal och ofta haft pengar över. Nu har jag dock 900 kr kvar och det har inte ens gått halva månaden! Jag kan hur lätt som helst föra över nånannastans ifrån men jag har ändå satt det som en mental gräns och för första gången ever funderar jag på om jag ska börja snåla på saker resten av månaden. Jag tror detta innebär mest att jag ska gå ut mindre, något som känns lagom. Har ändå märkt nu när vi varit ute en del att alla är lite mindre taggade än normalt. Det brukar iofs bara ge uttryck i början av kvällen och sen bli bättre men ändå, bättre att vara en duktig student och sen gå t en gång i veckan än att liksom ockupera 2-3 kvällar i veckan på att socializa och sen få ångest för att man inte pluggat tillräckligt.

Sen träffade jag lite annat folk och det var lite märkligt. Fick höra en grej som satte mig lite av en spot när det handlar om att lita på folk osv. Det var en (Person A) som sa en grej på en jag litar på (Person B) som var rätt backstabbing emot mig. Handlar det om någon sorts debatt så litar jag ju mer på person B men när Person A inte har någon anledning att ljuga och lite annat blir det jobbigt oavsett. Nåväl, jag tror jag bara låter det där bero nästan även om jag kanske borde bena ut det där.

Blää, nu tappade jag lusten att skriva, jag laddar upp lite olika random bilder bara nu. Hej då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar