söndag 7 februari 2010

Plugg plugg plugg, på tisdag är mycket över

Såå! Nu har jag pluggat en del, skrivit 5 sidors affärsplan och man ska lämna in 8-20 och har ju imorgon+tisdag förmiddag på mig så det känns okej. Fick ett sms ifrån en gymnasiekamrat som skulle till casinot idag och frågade om jag ville hänga med, tror det blir så ikväll, har nog inte råd att förlora för mycket så drar mig om det visar sig bli på det sättet.

Förresten, ett hett tips. Avanza är en grym bank där du kan handla i princip ALLA fonder och flera aktiemarknader och kolla på internet. Men det som jag tycker är fantastiskt med avanza är inte det utan en nytt erbjudande de har. De har ett nytt lån som kallas superlånet och har du vissa fonder/aktier så kan du belåna 50% av marknadsvärdet på dessa i ett lån med 1% ränta! Det betyder alltså att har du t ex 50 000 kr i deras grymma kostnadsfria aktieindexfond Avanza zero så kan du låna 25 000 kr när du vill. Lånar du t ex 10 000 kr i en månad så blir räntan för det 8 kronor. Rätt skönt måste jag säga.

Skulle jag inte haft den möjligheten hade jag känt mig jävligt fattig nu... Nu har jag blivit ännu fattigare igen, bläää.

PS; Avanza tar givetvis inga avgifter eller så utan är precis som swedbank/handelsbanken etc förutom att du har tillgång till alla fonder osv. PS2; Det är farligt att låna över sina tillgångar såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar