tisdag 2 februari 2010

Nya klass


Min nya kvällskurs (Retorik II) började egentligen för 2 veckor sedan men först idag hade jag min första lektion som jag faktiskt gick på. Kollade schemat och det var i L308, en sal och korridor som jag inte kände igen. Det visade sig vara i ett separat hus och jag gick en snöig väg i ett par skor som verkligen inte är gjorda för svensk vinter.

Kommer fram och ser en liten klass, noterar direkt att medelåldern var rejält mycket högre än i Retorik I. En av de nya är en kille med långt hår på kanske 25-28 nånting och jag börjar nästan skratta när han börjar tala för han pratar EXAKT som en i den gamla klassen (som också var en kille med långt hår) med sjuka betoningar på första bokstaven i varje ord. Rätt speciell.

Hursomhelst så är det också en typ tant som är elev (de andra var typ 19-30) och hon slutar aldrig prata utan kommenterar allting. Inget hon säger är jätteidiotiskt på något sätt och hon har inte så himla jobbig röst och så tänkte jag; Vad är det egentligen med henne som stör mig något så otroligt? Tänkte på detta en lång stund och insåg! Det är det uttrycket med sneda ögonbryn! Alla såna människor är störande per automatik.


(Ja, jag ser medvetet ful ut (faktiskt)
Försökte få till looken i mobilen och lyckades väl sådär på den tydliga bilden men lite bättre på den suddiga. Visade sig vara mycket svårare än vad jag trodde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar