fredag 5 februari 2010

Farligt med kontanter

Igår hittade jag äntlige mitt gymkort och efter ett pass så blev det jobb. Det känns kul att komma igång med ett nytt projekt som jag håller på lite vagt med nu, kommer jag in i något så kan jag verkligen sitta där i 3-4 timmar och helt glömma bort tiden. Det är inte ofta det händer nuförtiden och det känns iaf kul och jag hoppas resultatet blir bra.

Hursomhelst så ringde Teddie (han jobbar där nu) och sa att det var massa dåliga spelare på casinot och jag märkte att jag ändå hade missat sista bussen och jag tänkte att det kanske hade varit gött med en liten paus för jag var ju ändå tvungen att ta taxi hem.

Innan dess hade jag handlat och hade lite frys och kylgrejer och visste inte riktigt hur jag skulle göra. Skulle jag se lodig ut och ta med massa påsar i garderoben där frysvarorna skulle bli dåligt eller skulle jag lämna allt i kontorets kylskåp och hoppas att det inte är någon större nackdel att omfrysa maten? Min lösning blev att ta med skiten utomhus (det är ju minusgrader), gömma dom på något ställe och hämta upp dom när jag går. Så jag gick dit iaf och spelade tills stängning för första gången (brukar sticka vid halv ett annars) och skulle hämta mina cash som jag hade gömt vid en bro. Jag böjde mig ner för att hämta påsarna och gick sen iväg. Jag tänkte dock att jag väl la mitt nya pengaskrin (med marker etc) i en av sidofickorna och nu var den inte där. Jag gick tillbaka och såg som tur skrinet i snön och plockade upp det och gick. Det var lite halvöppet och när jag gick tänkte jag att det var bäst att jag kollar att allt fanns. Tyckte det fattades en del 1000 krs-marker och gick därför tillbaka en andra gång och såg 3-4 st i snön. Phew!!!

Så igår var kvällen då jag NÄSTAN blev 15 000 kr fattigare. Kontanter=farligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar