söndag 5 maj 2013

Space monkey, AAAH!!!


Hej! Läget? Igår var vi ute en tur, med en tysk snubbe ifrån klassen och lite folk till som var lite trevliga. Det var kul, han visste inte att vi var i gay-området och är väl uppvuxen lite gammaldags och hade lite små fördomar emot det där trots att han är annars en trevlig kille. Jag tänker att det är lite som det var att vara uppvuxen på 1960-talet i Sverige och vara lite smårasist, det är inte okej men det var så man blev uppfostrad då.

Nåväl! Gick till ett ställe, fattar inte varför just detta av alla ställen. Var en liten mix, en peruanska, en österrikare, en italienska, en amerikan och vi två. Shit va kort hon österrikiskan var, tycker tvärtom det är rätt trevligt med korta tjejer men det är segt när man är så liten att man ser ut som ett litet barn. Italienskan och amerikanen pratade spanska, fick ge mig in i diskussionen trots att det känns lite märkligt att prata spanska med en regelrätt amerikan. Det är väl inte så intressant kanske, de jobbade iaf på något inköpsföretag där. Det låter väl inte så udda men 99.9% av alla som man känner här pluggar antingen eller så jobbar de som engelskalärare.  Anledningen är väl för att man får så pissigt betalt som outbildad på alla andra jobb. Barjobb och liknande går ju till äldre herrar här alltid. Nu när jag tänker på det undrar jag lite vad kvinnorna gör.

Hursomhelst, vi gick sen till Space Monkey som är en typ halv-indierock-klubb som är helt okej. Gillar nog den ändå. De har en rätt barnslig grej med shottävling så kan en grupp svepa typ 30 shots på så kort tid som möjligt och sen kan man väl göra typ 15 shots på en person på så kort tid som möjligt och så har de en topplista med mindre snygga bilder på fyllot. Lite juniort såklart fast visst tänker man som viking och tävlingsmänniska att det där rekordet skulle man ju lätt kunna slå... Sen vad som händer efteråt återstår att se.

De hade förträffligt vackra bartenders för övrigt som gick upp och dansade några låtar på bardisken. Var lite osäker på om de gillade det och fick lite feeling bara eller om det ingick i arbetsbeskrivningen. Förutom detta har de också förträffligt gulliga videoklipps med massa gulliga apor spelandes. Jag är en sån sucker för söta djur.

Träffade lite folk där och dansade lite men var lite trött, vi drog hem till dom och hade lite kort efterfest. Sov på soffan och käkade en gigantisk mexikansk frukost som nog håller mig hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar